Ne mai spune doamna Alexandru că în nici un caz nu va fi vorba despre o dublare, ci de o creştere etapizată în următorii ani. Nu este singura declaraţie de acest gen a unui reprezentant liberal făcută în ultima vreme. I-am auzit zilele trecute pe premierul Ludovic Orban, dar şi pe ministrul de Finanţe Florin Cîţu cum pregăteau terenul pentru amânarea punerii în practică a dublării alocaţiilor.

La fel vor proceda liberalii şi cu majorarea pensiilor. Vor face anunţul în ultimul moment, ţinându-i cu sufletul la gură pe cei care aşteaptă creşterea pensiilor cu 40 la sută de la 1 septembrie. Vor spune că nu sunt bani, încercând să-i amăgească pe pensionari cu câţiva lei în plus. Iar restul la Sfântu Aşteaptă.

De asta a vrut PNL să avem anticipate în primăvară, pentru a-i păcăli pe părinţii şi bunicii noştri. N-aveau de gând să mărească pensiile, salariile şi alocaţiile.

Cum n-aveau de gând nici acum dacă nu băteau alegerile la uşă şi dacă nu ar fi existat presiunea constantă a PSD. Guvernul Păcălici trebuie oprit! Românii s-au săturat de explicaţii gen „Nu se poate”, „Nu e momentul” sau „Nu acum”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.