Edenred aniversează 2 ani de la deschiderea în București a hub-ului internațional pentru inovație și proiecte digitale strategice, Edenred Digital Center, și are în plan creșterea echipei, de la 150 de angajați, în prezent, la aproximativ 250, până la finalul anului viitor. Centrul din București este hub global pentru proiectarea, dezvoltarea și livrarea de soluții digitale inovatoare către toate sucursalele Edenred, contribuind, astfel, la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a utilizatorilor, clienților și partenerilor din întreaga lume.

 

Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred:

 

„La doi ani de la deschiderea hubului Edenred Digital Center în București, importanța acestuia a fost deja demonstrată și am reușit să atragem unii dintre cei mai talentați specialiști români din tehnologie. De la înființare, importața sa în grup a crescut constant și continuăm să extindem inițiativele globale dezvoltate în centru. Hub-ul este esențial pentru strategia noastră globală pentru Mobile, capacitățile de a ne conecta la parteneri prin API-uri și diferite produse fintech pentru gestionarea soluțiilor Edenred. Având în vedere obiectivul nostru de a oferi produse și servicii 100% digitale în întreaga lume, echipele din București vor fi o resursă esențială, de aceea vom continua să atragem cei mai talentați specialiști în IT în centru din București”.

 

Edenred Digital Center va continua, astfel, să crească, dezvoltând, în următorii ani, sute de roluri pentru specialiștii IT din România.

 

Edenred Digital Center este un pilon cheie al diviziei de tehnologie a grupului Edenred și livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajați, mobilitate și flote, până la soluții de plată. Soluțiile dezvoltate de echipele Edenred Technology deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 46 de țări în care este prezent grupul.

 

Grupul Edenred este prezent și implicat în comunitățile locale, atât prin intermediul soluțiilor oferite, dar și prin abordarea sa bazată pe dezvoltarea durabilă. De la lansarea Edenred Digital Center în România, echipa sprijină constant comunitatea locală cu acțiuni în cadrul evenimentelor de CSR dedicate copiilor din medii dezavantajate, cărora le oferă acces la cursuri de coding și consiliere educaționala ce le poate influența pozitiv întreg parcursul academic.

 

▬▬

 

Edenred este lider de piata ca platforma de servicii si plati si este partenerul de zi cu zi al intregului ecosistem al pietei muncii, conectand peste 50 de milioane de angajati si 2 milioane de comercianti parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienti corporativi in 46 de tari.

 

Edenred ofera solutii de plata cu destinatii specifice pentru alimentatie (tichete de masa), flote auto si mobilitate (carduri de combustibil, solutii multi-energy, mentenanta, taxe de drum, parcari si vouchere de transport), stimulente (vouchere si carduri cadou, platforme dedicate angajatilor) si plati corporative (carduri de plata virtuale). Aceste solutii cresc calitatea vietii si puterea de cumparare a angajatilor, imbunatatesc atractivitatea si eficienta companiilor, si anima piaţa muncii si economia locala. De asemenea, faciliteaza accesul la o alimentatie mai sanatoasa, produse mai sustenabile si soluţii de soft mobility.

 

Cei 10.000 de angajati Edenred sunt condusi de misiunea comuna de a transforma piata muncii intr-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient si mai prietenos zi de zi.

 

In 2020, datorita activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat in principal prin aplicatii mobile, platforme online si carduri.

 

Edenred este cotata la bursa de valori Euronext Paris si este inclusa in urmatorii indicatori: CAC Next 20, FTSE4Good si MSCI Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.