Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți, 28 iulie 2020, că Guvernul poate găsi soluţii pentru dublarea alocaţiilor pentru copii şi le-a transmis liberalilor să nu caute, de asemenea, o „eschivă” pentru majorarea pensiilor.

„Protestăm faţă de blocarea dublării alocaţiilor copiilor (…). Consider că e o necesitate să dublăm alocaţiile tuturor copiilor, iar Guvernul nu are nicio scuză că nu găseşte sursa de finanţare (…). Oricum, suma nu e atât de mare (…) comparativ cu alocaţiile din Europa”, a spus Gabriela Firea într-o conferință de presă susținută la sediul central al PSD.

Aceasta a subliniat că PSD va protesta dacă Guvernul va veni cu o „eschivă” şi referitor la creşterea punctului de pensie.

„Vom protesta ferm în cazul în care Guvernul va veni iar cu o eschivă ca şi acum, în cazul alocaţiilor, să spună că vor mări doar cu 10, cu 15 şi aşa mai departe la sută şi nu cu cât trebuie (…) Vom sprijini în Parlament să se ţină de cuvânt, aşa cum e normal şi să crească punctul de pensie, să nu vină din nou cu explicaţii absurde”, a anunțat Gabriela Firea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.