Partidul sărăciei și subdezvoltării se teme că nu își va mai găsi locul într-o Românie cu o administrație reformată și pusă în slujba cetățeanului. Se mai teme că nu se va mai putea mufa la fondurile statului. Se teme că nu se va mai putea fura din pădurile țării. Se teme că oamenii că România ar putea chiar să aibă autostrăzi și spitale.
La dezbaterea moțiunii pe care PSD a depus-o împotriva sa, ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a demontat simplu și clar minciunile PSD. Cifră cu cifră și punct cu punct.
Nu le-a plăcut pesediștilor. S-au enervat.
Ar fi putut, poate, să învețe câteva lucruri, însă mă îndoiesc că domnului Ciolacu și prietenilor săi le-a folosit la ceva. Pe ei nu îi interesează binele public sau adevărul.
P.S.: L-am văzut adineauri pe Sorin „Ordonanța 13” Grindeanu, scăpat cumva de sub umbra lui Dragnea, bâjbâind nesigur printre cuvinte complicate. Părea dezorientat și confuz. A dat de înțeles că nu vor fi și nu vrea nici spitale, nici autostrăzi. Oricând va dori să înțeleagă de ce PNRR nu e ca planurile de guvernare ale PSD, îl putem ajuta. Chiar cu riscul ca la final să se simtă obligat să își dea demisia de onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.