„Vrem ca într-o lună, maxim două să finalizăm această împărțire a Complexului Energetic Hunedoara pentru a rezolva problema pe termen mediu. O entitate va conține termoncetrala de la Paroșeni și cele 4 mine și termocentrala de la Mintia care se va duce probabil către Consiliul Județean”, a declarat ministrul.

Întrebat de ce nu a mers în Valea Jiului pentru a discuta cu minerii, Virgil Popescu a spus că a preferat să stea la minister pentru a rezolva problemele. Ministrul a fost întrebat în contextul în care mai mulți lideri din partid, în frunte cu prim-vicepreședintele Rareș Bogdan, i-au reproșat că nu a mers să discute cu minerii.

„Eu am spus că în momentul în care soluțiile sunt gata, pregătite mă voi duce să discut cu cei din Valea Jiului. Sâmbătă și Duminică era doar soluția pentru salarii, nu era soluția și pentru celelalte drepte. Și am stat să căutăm soluții care au fost găsite luni. Trebuie să rezolvăm și problema pe termen mediu. Când avem pachetul rezolvat o să merg acolo să vorbim”, a mai declarat ministrul Energiei.

sursa: Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.