Dupa succesul inregistrat cu organizarea in 2020 a celor 2 ediții ale HE.RO Exhibition, unicul târg educațional dedicat universităților si programelor de studiu din România, de data aceasta High Edu împreună cu partenerul său extern VEF (Virtual Education Fairs) organizează o expoziție educațională la nivel global.

  • Mii de programe educaționale din toată lumea, reunite într-un singur spațiu virtual ce va fi accesat pentru prima oară de vizitatori din peste 10 țări în același timp
  • Sunt așteptați aproximativ 50.000 de vizitatori
  • Accesul vizitatorilor la expoziție este gratuit

 

Între 16 – 17 aprilie 2021 orele 13.00 – 17.00 (10.00 – 14.00 GMT), va avea loc prima ediție a VEF Global  – expoziție educațională ce reunește, în mediul online, universitățile și educatorii de pe toate continentele cu tinerii din peste 10 țări dornici să se dezvolte personal și profesional. Țările din care vor avea acces vizitatorii sunt: România, Turcia, Bulgaria, Azerbaijan, Ucraina, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Serbia, Arabia Saudita, Armenia etc., lărgind prezența participanților.  Evenimentul se adresează atât elevilor si studenților din România, cât și studenților internaționali care doresc sa studieze in România. Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face prin înregistrare aici https://online.vefglobal.net/

 

În cadrul expoziției virtuale, universități de pe tot globul vor avea standuri unde își vor prezenta ofertele educaționale pentru programe de licență, masterat și doctorat. În plus, tinerii pot primi informații despre viața de student, opțiunile de cazare și programele de voluntariat direct de la reprezentanți ai asociațiilor studențești.

Viitorii studenți sau masteranzi pot accesa materialele informative de la fiecare stand, pot descarca broșuri sau viziona video de prezentare.

Târgul reunește și companii de consultanță educațională care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori si academii care oferă o varietate de cursuri și specializări și  își prezintă oportunitățile de internship și carieră.

Ofertele de studii din cadrul evenimentului acoperă toate tipurile de specializări, iar comunicarea vizitatorilor cu majoritatea expozanților, cu excepția celor din România, se va face în limba engleză.

Prin organizarea acestei expoziții educaționale virtuale la nivel global ne propunem, ca de altfel în tot ce intreprindem zi de zi, sa ajutăm tinerii din România să se informeze cât mai amănunțit asupra

ofertelor educaționale internaționale, dar și din țara noastră, pentru a lua cea mai bună decizie în ce privește viitorul lor profesional. Acesta este motivul pentru care am grupat programele de studiu într-un singur loc virtual. De asemenea, dorim să le oferim elevilor și studenților români ocazia de a cunoaște o comunitate globală de tineri cu aceleași aspirații si interese ca și ei, iar reunirea lor în mediul online ii ajută să fie permanent la curent cu noutățile din domeniul educației, fără constrângeri de spațiu și timp , a adăugat Nona Colfescu, Business Development Manager, High Edu Consulting.

Pe parcursul celor două zile de sesiune LIVE sunt așteptați în jur de 50.000 de vizitatori din țările menționate, printre care: potențiali studenți români, persoane care își doresc să-și extindă aria de cunoaștere prin intermediul unor cursuri noi, dar și potențiali studenți străini, care doresc să studieze în România. Toți vor avea acces gratuit la consiliere educațională și de orientare în carieră, gratuite pe perioada expoziției, iar cei mai activi “exploratori” ai platformei vor fi răsplătiți cu premii.

Accesul în cadrul târgului se realizează gratuit și rapid, de pe orice dispozitiv și de oriunde, singura condiție fiind accesul la Internet. Comunicarea cu reprezentanții standurilor se va realiza extrem de ușor, pe chat sau față în față, prin intermediul apelului video. Din data de 12 aprilie 2021 este disponibilă si programarea intâlnirilor cu reprezentanții expozanților, pentru a folosi cât mai eficient timpul petrecut pe platforma VEF Global. O alta noutate si facilitate a platformei online este Networking Room, un pavilion virtual dedicat interacțiunii prin chat si schimbului de informații între vizitatorii din toate țările menționate. Networking Room va putea fi accesată în zilele târgului educațional – 16-17 aprilie 2021, între orele 13.00-17.00.

Aceasta este prima ediție a expoziției VEF Global. Platforma rămâne deschisă pentru vizitatori inca 8 zile după încheierea sesiunilor live din cele 2 zile, iar vizitatorii vor putea adresa și în această perioadă intrebări pe chat la care li se va raspunde in maximum 24 de ore de către reprezentanții expozanților.

Mai multe detalii despre expoziție, aici

https://www.facebook.com/highedu.ro/?_rdc=1&_rdr

https://www.instagram.com/highedu.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.