Bounty Fair Septembriada întâmpină toamna cu un line-up valoros de creatori români, continuând să sprijine cumpărăturile locale și îmbrățișarea artei autohtone. Desfășurată în grădina Casei Universitarilor între 19 și 20 septembrie 2020, această ediție a Bounty Fair reunește 70 de branduri românești de design din comunitatea de creatori locali într-un spațiu sigur, ce urmează toate regulile de igienă și distanțare..

Mai mult decât un eveniment de shopping, Bounty Fair sprijină mici întreprinzători români încă de la primele ediții, creându-le un loc de întâlnire cu iubitorii de design românesc. Micile afaceri prezente la Bounty Fair experimentează cu produse ce au întotdeauna la bază o poveste, o pasiune și dorința de a face lucrurile altfel.

Creativitatea lor se manifestă în combinații neașteptate de ingrediente culinare, în inovații decorative sau în asocieri proaspete de texturi, materii prime și imprimeuri pentru ținute și accesorii contemporane. Atunci când vizitezi Bounty Fair, vei fi întâmpinat de piese de artă purtabilă și de o atmosferă vie, demnă de un spațiu ce prețuiește inspirația și suflul artistic.

Artiștii de la Bounty Fair sunt însoțiți în aventura creativă de momente artistice susținute de trupa de actori ImproFix, precum și de Opera Comică, ce va oferi un spectacol de streetdance. Iar Ana Coman este surpriza muzicală a evenimentului festivalier de sfârșit de vară.

”Septembriada” este ediția de toamnă din seria de târguri de design românesc organizate de Bounty Fair, târguri care sărbătoresc momentele importante ale anului, precum mărțișorul, vacanța de vară sau tihna sărbătorilor de iarnă. Târgurile Bounty Fair au loc de 5 ori pe an și invită susținătorii creatorilor locali să descopere noi artiști și noi colecții la fiecare ediție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.