ShopMania.ro, comparator de produse online, a încheiat un proces de rebranding, și vizează dezvoltări tehnice pentru a deveni destinația de informare înaintea oricărei achiziții online. Acesta va cuprinde, pe lângă funcțiile de comparare de prețuri, review-uri verificate, recenzii ale produselor și magazinelor care le comercializează, atât la nivel național, cât și internațional.

 

Dinamica fără precedent din e-Commerce, datorată schimbărilor comportamentului de achiziție dictate de restricțiile asociate pandemiei, a dus la o creștere accelerată a numărului de magazine online, dar și a numărului de clienți. În acest context, au crescut riscurile de fraudă, iar informațiile disponibile despre vânzători și produse sunt incerte și provin din surse multiple, care impun alocarea unui timp destul de mare pentru research.

 

Astfel, rebranding-ul realizat de compania locală Brandient care a vizat identitatea vizuală a ShopMania.ro, reprezintă primul pas dintr-un demers prin care ShopMania.ro își propune să devină o resursă de informații despre prețuri, funcționalități și magazine online adaptată contextului actual.

 

După un 2020 turbulent, cu schimbări fundamentale în viața tuturor, există o nevoie consistentă de informare corectă în online. Pentru segmentul de retail online, ne propunem ca ShopMania.ro să devină destinația în care cumpărătorii pot găsi date despre funcționalități, review-uri verificate, comparații de preț, opinii despre comercianți și multe alte resurse gratuite. Scopul nostru este să oferim o experiență de shopping unică și să ajutăm clienții să ia decizii de cumpărare inteligente, fără să aloce timp de căutare și verificare a surselor de informare – declară Arthur Radulescu, fondator ShopMania.ro.

 

ShopMania.ro funcționează ca un catalog uriaș de oferte și servicii. Vizitatorii pot compara prețurile, specificațiile și recenziile pentru milioane de produse, din mii de magazine online locale și internaționale, economisind timp și bani. În plus, cumpărătorii au acces la informații precum evoluția prețului de-a lungul timpului, dar și rating-uri și pareri ale altor clienți.

 

Magazinele online, acces la public cu intenție de cumpărare

 

Pe de altă parte, magazinele online care își listează produsele în ShopMania.ro au expunere către un public cu intenție clară de cumpărare. Modelul de listare pune accent pe optimizarea bugetului și transparență în raportare, precum și alte funcționalități de accesare a clienților interesați de achizitia unui anumit produs, precum integrare automatizată cu Google Shopping și listarea facilă pe aceasta platforma.

 

ShopMania.ro este nu doar o resursă pentru vizitatorii care intenționează să facă achiziții online, ci și un canal eficient de vânzare pentru comercianți. Bugetul acestora este dimensionat automat în funcție de performanța campaniilor, iar expunerea este targetată către clienții care caută specific acel tip de produs, deci au intenție de achiziție imediatăadaugă Arthur Radulescu.   

 

 

 

 

Despre ShopMania.ro

 

ShopMania.ro este unul dintre cele mai longevive comparatoare de prețuri din România. Lansat în 2005, ShopMania.ro a fost încă de la începuturi o resursă pentru publicul din online.  În prezent, ShopMania.ro se dezvoltă ca destinație principală de informare înaintea achizițiilor online.

 

ShopMania.ro este administrat de compania software ShopMania NET, care are în portofoliu și MerchantPro, cea mai populară platforma locală SaaS de e-Commerce, cu prezență extinsă la nivel regional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.