Conducerea Partidului Social Democrat a organizat miercuri, 13.10.2020, o ședință online cu președinții de Consilii Județene și primarii de municipii și orașe, în contextul restricțiilor impuse de guvernul liberal în mai multe localități din țară.

Este evident că Guvernul Iohannis-Orban a pierdut total controlul asupra pandemiei și a înlocuit soluțiile pentru oameni cu restricțiile și haosul. Carantinarea unor orașe, care pare inevitabilă după regulile impuse de guvernanți, este o soluție dezastruoasă. Va produce mii de falimente și va lăsa pe drumuri sute de mii de oameni chiar în apropierea iernii.

Peneliștii nu se gândesc la siguranța locurilor de muncă și la nivelul de trai al cetățenilor, ci doar la organizarea alegerilor, indiferent de costuri.

PSD este singurul partid care se gândește la siguranța oamenilor și a economiei. Vom veni tot timpul în fața românilor cu soluții pentru ca firmele locale să nu fie obligate să-și închidă porțile, pentru ca oamenii să-și poată duce în continuare copiii la școală și pentru ca toți românii să aibă acces la medicamente și la servicii de sănătate.

Acestea sunt prioritățile reale ale țării și nu jocurile politice de-a alianțele și alegerile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.