PNL şi PSD au bătut din nou palma pe drepturile, libertăţile şi sănătatea românilor!

Legea carantinării a trecut, joi noapte, de Camera Deputaţilor. Parlamentarii au fost obligaţi să voteze noaptea, fără a avea efectiv timp să citească legea.

“Aşa cum am promis, nu am votat o nouă lege care să justifice abuzurile guvernanţilor la adăpostul pandemiei de coronavirus. În primul rând, legea ne-a fost adusă cu puţin timp înaintea votului şi a fost practic imposibil să o citeşti, darămite să mai şi analizezi şi să cântăreşti bine ce votezi.

Vă asigur că toţi colegii mei, deputaţi PSD, PNL, PMP au votat o lege pe care n-au avut timp să o citească până la vot. Sunt 33 de pagini. A fost din nou un blat, o înlelegere între PSD şi PNL ca această lege să treacă de Camera Deputaţilor cu orice preţ pentru a oferi cadrul legal abuzurilor puterii!

Am votat împotriva unei legi care încalcă drepturi fundamentale, care vorbeşte de suspiciune rezonabilă că eşti bolnav de COVID, exact ca în Codul Penal.

Nu cred că această lege va putea fi vreodată aplicată din cauza prevederilor sale! Și mai este ceva ce nu înţeleg. PSD şi PNL s-au grăbit să voteze o lege care să-i ţină pe români în case, în spitale cu orice preţ, însă, în toamnă, aceeaşi români sunt aşteptaţi să iasă din izolare şi carantină şi să vină la vot?

Adică ne putem îmbolnăvi şi răspândi virsul numai acum, iar la toamnă nu? Practic, guvernul Orban, cu sprijinul PSD, ne asigură că în septembrie vom putea ieşi buluc din case, să ne înghesuim în cabina de vot şi să votăm mii de oameni cu aceeaşi ştampilă, fără să putem să ne infectăm sau să-i infectăm pe alţii cu COVID 19.

E păcat că din nou, toate aceste jocuri se fac pe spatele şi pe sănătatea românilor!”, a declarat deputatul Pro România Mihaela Huncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.