Ludovic Orban: ”Această aniversare are loc, în acest an, într-un context special, în care aniversăm 140 de ani de relații bilaterale între România și Franța. Parteneriatul dintre țările noastre este cu adevărat aparte și are rădăcini istorice puternice.


Astăzi, suntem mândri să întreținem relații privilegiate, definite printr-un Parteneriat Strategic pe care dorim să îl aprofundăm, în toate domeniile.
Aș dori, de asemenea, să îmi exprim satisfacția față de nivelul atins de cooperarea noastră economică, o cooperare privilegiată, în care Franța rămâne unul dintre cei mai importanți parteneri economici din România, unul dintre cei mai importanți investitori străini în România.


Este foarte clar că parcursul nostru nu poate fi conceput în afara proiectului european, pentru a cărui dezvoltare Franța și România lucrează împreună.
În acest context generat de pandemia de coronavirus, este crucial să fim capabili să acționăm împreună, să fim solidari unii cu ceilalți. Atașamentul nostru profund față de proiectul european animă acțiunea noastră care urmărește realizarea unei Uniuni mai coezive și mai eficiente, în scopul obținerii de rezultate tangibile pentru cetățenii europeni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.