Prima zi a GPeC SUMMIT Online (2-3 noiembrie), cel mai important eveniment de e-commerce și marketing digital din România, s-a încheiat cu Gala Premiilor eCommerce. Ajunsă la cea de-a 15-a ediție, gala a premiat magazinele online înscrise în Competiția GPeC 2020 și cele mai importante companii din domeniu – inclusiv ECOMpedia.ro și grupurile de Facebook Comerț Online by ECOMpedia.ro. Acestea au fost numite „Cea mai bună resursă educațională pentru e-commerce”. Ceilalți nominalizați ai categoriei au fost: Gomag și grupul de Facebook eCommerce cu Gomag, eMAG Academy, Omniconvert E-Commerce Growth Blog, SocialPedia și StartUpCafe.

„Mulțumesc foarte mult celor care citesc ECOMpedia zi de zi, în număr din ce în ce mai mare, le mulțumesc celor din grup (aproximativ 20.000 de oameni) și sper ca de aici înainte să învățăm să vindem online din ce în ce mai bine”, a transmis Liviu Taloi (Fondator ECOMpedia.ro), pe scena evenimentului, care a fost prezentat de Pavel Bartoș, alături de Andrei Radu (CEO și Fondator GPeC). „Acest vot este în baza comunității GpeC, pe care am întrebat-o «Care sunt pentru voi cele mai utile resurse pentru zona de e-commerce?». Și tu, Liviu, ai fost menționat de cele mai multe ori”, a completat Andrei Radu.

Puteți urmări întreaga gală aici (premiul acordat ECOMpedia se regăsește la minutul 23:59). GPeC SUMMIT Online 2020 se încheie pe 3 noiembrie, zi dedicată celor 8 speakeri internaționali, care constituie cel mai bun lineup din cei 15 ani de GPeC: Dan Ariely, Andy Crestodina, Talia Wolf, Els Aerts, Karl Gilis, Nancy Harhut, Wil Reynolds și Rand Fishkin.

Despre ECOMpedia.ro

ECOMpedia.ro este un site educațional, axat pe domeniile e-commerce și marketing online. Vizate sunt piața de e-commerce, business, marketing și comunicare, usability și optimizarea conversiilor, dar și registrul tehnic, care are în vedere realizarea propriu-zisă a unui magazin online sau alegerea platformei e-commerce. Platforma reunește specialiști din domeniile vizate și persoane interesate de astfel de informații (viitori specialiști, antreprenori, etc.) și își propune să furnizeze răspunsuri pentru toate întrebările care țin de comerțul electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.