În vremuri de criză, în care există o concurenţă acerbă pentru locurile de muncă din aproape orice domeniu, WORK FROM ASIA, compania de plasare a forţei de muncă din Asia în România, înregistrează solicitări fără precedent pentru soluţionarea cererilor de angajare primite pentru joburile de şoferi, grădinari şi asistenţi domestici.

,,Suntem conştienţi că portofoliul nostru de servicii se adresează unui segment mai înstărit din populaţie, care tocmai din perspectiva lifestyle-ului său activ necesită suport pe partea de asistenţă şi mentenanţă domestică. Primim din ce în ce mai multe cereri pentru aducerea în ţară a personalului asiatic pentru posturile de şoferi de familie, grădinari şi asistenţi domestici sau cum s-ar spune la noi ,,om bun la toate””, a declarat Yosef Gavriel Peisakh, general manager WORK FROM ASIA.

Pe piaţa locală există deja câteva zeci de astfel de angajaţi, veniţi din Asia în România pe postul de asistenţi domestici, cu scopul de a trimite bani familiilor lăsate în urmă la mii de kilometri distanţă. Acesta este şi cazul lui Mateo Vilar Jr., un bărbat în vârstă de 39 de ani din Filipine, care în februarie 2019 a venit în România pentru a lucra pe postul şofer şi asistent domestic la o familie din Bucureşti.

,,Am venit aici pentru că aveam nevoie de un job care să-mi permită să-mi intreţin familia. Am două fiice în Filipine, cea mare în vârstă de 15 ani şi respectiv mezina în vârstă de 8 ani. Îmi este dor de ele şi mă bucur că putem ţine legătura online. Sper sa le pot revedea atunci când voi avea vacanţă şi totodată să pot rămâne cât mai mult în România pentru că sunt mulţumit de jobul meu de aici”, a declarat Mateo Vilar Jr.

Una dintre companiile cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, care încă din 2010 a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business, WORK FROM ASIA asigură forţă de muncă din ţări precum: Filipine, Vietnam, Nepal, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh.

WORK FROM ASIA, parte integrantă a grupului de firme ISROM GROUP, o agenţie de plasare a forţei de muncă care şi-a făcut o misiune din a sprijini muncitorii şi a de a urmări întreaga lor evoluţie pe teritoriul României, din momentul intrării lor în ţară, până la plecare.

Mai multe informaţii despre WORK FROM ASIA sunt disponibile pe site-ul www.personal-calificat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.