Bilanțul ajunge la 167 de infecții cu noul coronavirus.

BREAKING NEWS
Italia: 349 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, ceea ce face ca numărul total al deceselor din această țară să ajungă la 2.158. În același timp, numărul bolnavilor confirmați în ultimele 24 de ore atinge un nivel fără precedent: 3.233.

COVID-19: INFORMATII LIVE

COVID-19 IN ROMANIA #ultimaORA România intră în situație de urgență de la începutul săptămânii viitoare

INFORMAȚI-VĂ DOAR DIN SURSE OFICIALE

ℹ Apelați în primul rând medicul de familie, dacă aveți febră sau tușiți și ați călătorit în țări unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus ori ați intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus.
ℹ Apelați 112 numai în cazuri de urgență, dacă nu ați putut contacta medicul de familie sau dacă starea dumneavoastră de sănătate s-a agravat brusc.
ℹ Comunicați medicului de familie sau dispecerului 112 motivul suspiciunii dumneavoastră în legătură cu infectarea cu noul coronavirus.
ℹ Aflați informații suplimentare despre noul coronavirus (COVID-19) de la TelVerde 0800 800 358. Acesta este un număr pentru informare, NU este un număr pentru urgențe!
ℹ TelVerde este operaționalizat la nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății pentru cetățenii care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Aceasta este o campanie de informare desfășurată de Crucea Rosie Romana susținută de Guvernul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.