Valeriu Gheorghiță: Bună ziua! Vă mulțumim frumos pentru participarea la conferința organizată de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Vă prezint foarte pe scurt. Astăzi vom avea trei elemente principale pe care le vom discuta. Primul este legat de campania de comunicare, care este lansată de Guvernul României în parteneriat cu UNICEF. Al doilea element care va fi dezbătut astăzi este legat de subiectul certificatului verde digital și al treilea subiect este legat de campania de vaccinare.

Pentru început, împreună cu colegul meu, domnul secretar de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai Campaniei Naționale de Vaccinare, am  prezentat și am filmat și noi un scurt material video prin care transmitem ce conține vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie și, de asemenea, vom lansa și o provocare către cei cunoscuți, tocmai pentru a împărtăși împreună ce conține vaccinul, așa încât vă rog să prezentăm materialele video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.