Marcel Ciolacu a devenit piromanul de serviciu al PSD. Susţine în Parlament orice iniţiativă legislativă populistă chiar dacă aceasta nu poate fi susţinută în plină criză sanitară de economia românească şi promovează în spaţiul public tot felul de informaţii false ce creează impresia că Guvernul stă pe un sac de bani şi nu vrea să-i dea populaţiei.

Prin această strategie de comunicare publică, liderul PSD nu face decât să pună paie pe foc şi să ţină sub presiune o economie aflată deja în dificultate şi extrem de sensibilă la declaraţiile unor politicieni iresponsabili.Mai nou, Marcel Ciolacu promovează pe Facebook un program de guvernare al PSD total iresponsabil, care forţează limitele bugetare şi prin care se promit creşteri şi măriri de salarii greu de conceput în actualele condiţii economice.

Mai mult, în programul PSD nu apare nici un rând despre vreun proiect de mare infrastructură, dovadă că Marcel Ciolacu se gândeşte doar cum să mai câştige voturi pe baza unor promisiuni populiste, lipsite de corespondent în realitate.Asaltul ipocrit al lui Marcel Ciolacu nu s-a oprit la promisiuni exagerate, ci continuă şi cu minciuni propagate în spaţiul public despre PNL, el susţinând că Guvernul nu a vrut să mărească pensiile cu 40%.

Nimic mai fals, Guvernul PNL a bugetat creşterea pensiilor cu 40%, însă economia nu a mai putut suporta astfel de măriri din cauza crizei sanitare. Cu toate acestea, Guvernul a făcut eforturi pentru pensionari mărind pensiile cu 14% şi are în vedere ca, în viitor, acestea să fie crescute gradual, astfel încât obiectivul măririi punctului de pensie cu 40% să fie atins.

Aceasta este o realitate pe care Marcel Ciolacu încearcă să o ascundă prin declaraţiile sale publice.Marcel Ciolacu nu s-a oprit aici cu dezinformările şi susţine că Guvernul PNL a planificat pe ascuns măriri de taxe, cum ar fi creşterea TVA. Tot o minciună! Însuşi premierul Ludovic Orban a subliniat poziţia clară a Guvernului de a menţine cota unică de impozitare şi faptul că nu are în vedere majorări de taxe.

Acest asalt mincinos al PSD – început încă din anul 2016 când a venit cu promisiuni fără acoperire economică – poate fi oprit la următoarele alegeri parlamentare unde putem face un pas decisiv. PSD şi aliaţii lui deţin încă o majoritate parlamentară cu care blochează dezvoltarea, torpilează bugetul, mutilează toate măsurile importante ale guvernului PNL. La aceste alegeri, avem ocazia să terminăm ceea ce am început: reforma statului român şi repornirea economiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.