Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a acuzat joi, 21 ianuarie 2021, Guvernul de incapacitate administrativă de a se organiza şi de a gestiona pandemia, menţionând că preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit, în acest context, să adune toate forţele politice pentru un plan de ţară.

„Într-un moment atât de delicat, nu numai la noi, pe tot mapamondul, abordarea preşedintelui trebuia să fie cu totul alta. Toate forţele politice trebuiau adunate pentru un plan de ţară, pe o perioadă scurtă şi medie, ca să depăşim cu ce ne confruntăm acum. Avem în continuare o criză sanitară evidentă, nedepăşită şi necontrolată, au incapacitate administrativă de a se organiza şi de a gestiona această pandemie. Au incapacitate administrativă, sunt şi proşti şi fuduli. Nu apelează. Ce specialişti au ei?”, a susţinut Marcel Ciolacu la Antena 3.

Președintele PSD a mai afirmat că premierul Florin Cîţu a inventat „turismul de vaccinare”.

„Florin Cîţu a inventat turismul de vaccinare. Oamenii vin sute de kilometri să se vaccineze în spitale când au boală cronică, în loc să se vaccineze la ei acasă. Totul e incontrolabil, schimbă regulile în timpul jocului. Profesorii au fost pe locul 17 din 19 prima oară. Pe urmă, a făcut anunţul Iohannis că deschidem şcolile: staţi domne, că trebuie să-i aducem mai în faţă. Şi acum le spui profesorilor: staţi că se deschid şcolile, dar nu mai puteţi accesa platforma fiindcă este plină. Stăm şi ne uităm la televizor cum îşi arată bicepşii, tricepşii şi tricouri şi cum merg marile personalităţi ale Guvernului. Păi nu vaccinezi întâi focarele? Care sunt priorităţile, deschiderea şcolilor şi focarele unde sunt?”, a mai comentat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.