Komoder, lider european pe piața fotoliilor de masaj, și-a propus la începutul lui 2022 să-și extindă prezența pe piața din Europa de vest. Compania anunță acum îndeplinirea acestui obiectiv odată cu inaugurarea celui mai nou showroom, în Marbella, Spania. Investiția în noua locație se ridică la 70.000 de euro și păstrează identitatea spațiului din Barcelona.

Noul showroom Komoder din Spania este situat într-o locație centrală pe o stradă pietonală de 300 de metri, cu un trafic foarte mare, între Puerto Banús, portul din zonă, și El Corte Inglés, cel mai mare mall. Suprafața acestuia este de 80 de metri pătrați, însă ținând cont de natura produsului este suficientă. Aici sunt expuse toate modelele de top, produse cu prețuri începând de la 3.500 de euro și până la 12.990 de euro.

Cel mai bine vândut produs până acum este Komoder Titan II, un fotoliu preferat de clienți datorită designului și beneficiilor pentru sănătate.

Decizia Komoder de a-și extinde prezența în Spania vine pe fondul cererii tot mai mari în această țară și cu precădere în regiunea de sud. De la idee și până la inaugurare au trecut șapte–opt luni, însă timpul efectiv de implementare a fost mai scurt de o lună. Odată cu noul showroom, Komoder va putea deservi clienți din orașe precum Zagaleta, Sotogrande, Guadalmina sau Sierra Blanca. Acestea atrag anual foarte mulți străini, în special pasionați de golf și autoturisme de lux. Un punct forte este clima, motiv pentru care Costa del Sol este efervescentă tot timpul anului, fiind preferată în special de nord-europeni. Aceștia au de acum ocazia să-și îmbunătățească stilul de viață și confortul prin achiziționarea unui fotoliu de masaj.

Komoder are în prezent showroom-uri în țară, în București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și showroom-uri în străinătate, în Barcelona, Budapesta, Pécs (Ungaria), Madrid, Lyon, München, Milano, Londra, Sofia, Malaga și în Rotterdam.

Despre Komoder

Înființată în anul 2011 de antreprenorul Adrian Rus, Komoder este compania care a deschis în România industria scaunelor și fotoliilor de masaj. Produsele incluse în portofoliul Komoder fac parte din topul celor mai performante fotolii și scaune de masaj din lume.

Komoder are în prezent showroom-uri în țară, în București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, și showroom-uri în străinătate, în Barcelona, Budapesta, Pécs (Ungaria), Madrid, Lyon, München, Milano, Londra, Sofia, Malaga și în Rotterdam.

Compania vinde fotolii și aparate de masaj în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.