Sunteți, prin tăcere, părtași la deciziile monstruoase ale colegilor voștri! Le-ați promis românilor un trai mai bun iar acum va bateți joc de ei, prin reprezentanții voștri!Prin cei pe care i-ați girat in campanie și i-ați prezentat cetățenilor ca fiind candidați profesioniști si onești? Priviți rezultatul! În București, avem de 3 luni primari de dreapta! Primele lor acțiuni sunt îndreptate împotriva oamenilor! Inclusiv a celor care i-au votat!Dl. Dan a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan – proiect la cheie, muncit 2 ani, cu fundație începută, a Pasajului Doamna Ghica – este aproape gata, a lucrărilor de la Prelungirea Ghencea, a oprit și autobuzele școlare! Stați să vedeți ce urgie va fi după prezentarea bugetului de austeritate.

În cel mai mare sector – Sectorul 1 -, e jale! După ce că a “câștigat” prin fraudă, noul primar al dreptei unite împotriva oamenilor și-a permis să taie finanțarea – pe modelul amicului Nicușor -, a patru spitale importante nu doar pentru București, ci pentru întreaga țară: Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice.Un proiect criminal propus de noul primar și votat de majoritatea PNL – USR Plus din Consiliul local Sector 1.De aproape 20 de ani, printr-o Hotărâre de Guvern, Primăriei Capitalei i s-au dat in administrare 19 spitale iar Primăriei Sectorului 1 alte 4 spitale. Nimeni, în toți acești ani, nu și-a permis să taie alocațiile bugetare de la spitale!

Dimpotrivă, s-au investit sute de milioane de euro în corpuri noi de clădiri, secții noi, săli de operații, aparatură ultra-performantă, plus achitarea facturilor pentru utilități, pază, reparații, etc., ministerului Sănătății rămânându-i plata salariilor cadrelor medicale. Toată lumea a avut de câștigat, în special cetățenii!Domnilor Orban, Barna, Cioloș, dați dovadă de respect față de români! Comportați-vă ca niște oameni, nu ca niște roboți politici care au în cap numai voturi și, dacă alegerile sunt abia peste 4 ani, timp de 3 ani cauționați prăpădul la guvern și în primării! Credeți că oamenii vor uita? Interveniți urgent și stopați, cu puterea politică pe care o aveți, aceste nenorociri administrative ale noilor primari de dreapta pe care i-ați validat! Dacă nu interveniți, veți fi la fel de vinovați ca și ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.