Merg frecvent pe jos sau cu metroul și îmi place campania lansată de ministerul Mediului.
„Vinerea Verde” este programul național prin care ne propunem ca în fiecare zi de vineri a săptămânii să spunem „STOP! Azi mașina stă pe loc!”.
Vă încurajez să optați pentru mijloace de transport alternative (biciclete, transportul în comun, mersul pe jos), iar autoritățile locale să facă trecerea spre o logistică urbană cu emisii scăzute sau cât mai aproape de ZERO.

„Campania de vaccinare trebuie să continue cu toate tipurile de vaccin, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse. Nu s-a schimbat nimic. În ceea ce privește tipul de vaccin care este în discuție în spațiul public (lotul de vaccinuri AstraZeneca suspendate în mai multe țări din UE – n.r.), Agenția Europeană spune foarte clar că nu există indicii în acest moment care să facă legătură între cele câteva cazuri și vaccin. De aceea campania de vaccinare trebuie să continue, bineînțeles, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse.

La nivel european sunt deja cinci milioane de persoane vaccinate cu acest vaccin și avem o țară – Marea Britanie – care își vaccinează toată populația. (…) Trebuie să avem încredere în experții care au autorizat, au recomandat autorizarea acestui tip de vaccin că își vor face treaba în continuare”, a mai spus premierul, arătând că el are încredere în experți și în recomandările lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.