Cei din Horeca au avut un reproș de bun simț, doreau să știe din timp. Faptul că unele măsuri sunt luate din seara asta pe mâine dimineață, evident că generează o frustrare.Trebuie luate măsurile, dar dacă de mâine dimineață pui lacăt pe ușă, e un sentiment de nemulțumire. Comunicarea neasumată nu protejează pe nimeni.

Trebuie luate măsurile, dar dacă de mâine dimineață pui lacăt pe ușă, e un sentiment de nemulțumire. Comunicarea neasumată nu protejează pe nimeni.

Deja avem niște experiență din martie-aprilie, mâine nu scade de la 3.000… Dacă știi că lucrurile merg într-o direcție, asumarea comunicațională a faptului că vor fi închise unitățile Horeca trebuie comunicate mai din timp. Măsurile necesare pot fi implementate.

Dacă tu anunți măsurile și spui – domnule, într-o săptămână-două facem și asta – ok, când vii cu măsura nu mai ai reacție de revoltă, sunt diminuate.

Cornel Zainea a părăsi USR

Regret foarte mult decizia neașteptată a colegului Cornel Zainea de a părăsi USR. Cornel a muncit mult în actuala legislatură și în ultima campanie electorală când mai avea nevoie de doar câteva voturi pentru a fi primarul Chiajnei. Am fost alături de el în campanie așa cum i-am fost alături pe tot drumul pe care l-am parcurs împreună în USR. Chiajna merita un primar precum Cornel Zainea. E unul dintre cei mai activi parlamentari pe care i-am avut, de numele său legându-se inițiative importante ale USR pe zona de mediu și de IT. Am încercat să îl conving și sper să ia în considerare cât mai curând să revină.Îi urez succes în continuare și îl aștept oricând înapoi în casa la construcția căreia a contribuit atât de mult. Ușa USR îi rămâne deschisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.