În plin scandal în Coaliție,  cu un Guvern aruncat în aer de deminterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, cu spitale care ard și pacienti care mor lipsiți de oxigen, România pare a fi o țară în  derivă. Bărbații de stat mai pot fi întâlniți astăzi doar în cărțile de istorie. În locul lor avem băiețași cu comportament de grădinița și orgolii de mascul-alfa.  La “Insider politic”, duminică, 18 aprilie, de la 11.00, la Prima TV, o femeie vorbește  despre criza politică: Anca Dragu, președintele Senatului.

Al doilea om în stat a răspuns invitației jurnalistului Sebastian Zachamann și vorbește deschis despre provocările mandatului de șef al Senatului, dar și despre cum e să fii femeie într-o clasa politică dominată de bărbați.

Într-un Guvern în care femeia este cel mai puțin reprezentată, Anca Dragu este de părere că e necesară mai mult ca oricând unitatea. O coaliție proiectată să guverneze patru ani se îndreaptă spre groapă după numai patru luni, într-o perioadă în care sute de familii primesc zilnic certificate de deces cu inscripția Covid-19. Expresii că “bucățele puterii” sau “tortul guvernării” sunt ieșite din uz. La modă e coliva, în care politicenii înfig bomboane așteptând nu viața de apoi, ci viața dinaintea pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.