România a avut în ultima săptămână cea mai mare creștere a numărului de cazuri de îmbolnăvire de la debutul epidemiei de COVID-19. Această tendință accelerată duce la aglomerarea secțiilor de terapie intensivă și la un număr tot mai mare al deceselor. Ne aflăm din nou într-un punct critic și avem de făcut, fiecare dintre noi, o alegere fundamentală.

Vrem să mergem pe un drum care duce la o explozie de cazuri și la supraaglomerarea spitalelor, un drum la capătul căruia ne așteaptă multă suferință și pierderi incomensurabile?

Sau alegem să avem și viață socială, locuri de muncă și o economie funcțională? Putem avea aceste lucruri doar dacă dăm dovadă de responsabilitate și respectăm cu strictețe regulile care ne permit să ne protejăm sănătatea, dar și viața celorlalți. Purtatul măștii, distanța socială, igiena mâinilor, evitarea aglomerațiilor, munca de la domiciliu, acolo unde acest lucru este posibil. Sunt lucruri care stau în puterea noastră și ajută enorm să ținem sub control epidemia. Haideți să dăm dovadă de solidaritate și să depășim împreună, cu bine, aceste momente dificile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.