AVBS Credit, compania fondată în urmă cu aproape 14 ani de către antreprenorul român Valentin Anghel oferă servicii personalizate şi gratuite de intermediere credite bancare – credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit Noua Casă, credit IMM.

Piaţa de credite bancare din ultimii ani a crescut cu aproximativ 25-30% anual, oferind noi oportunităţi de creştere în carieră pentru angajaţii din sistemul bancar – de a face trecerea de la statutul de angajat la cel de antreprenor, accesând o franciză în domeniul brokerajului bancar.

Încă de la înfiinţare, AVBS Credit a înregistrat o dezvoltare accentuată, iar la acest moment se numără printre primele companii de intermedieri credite bancare şi non-bancare, oferind soluţii de finanţare accesibile, destinate persoanelor fizice și juridice, la îndemână şi rapide.

Pe termen mediu, AVBS Credit şi-a propus să investească în reţeaua de parteneri şi vrea să ajungă la dublarea numărului de brokeri francizaţi, de la 50 în prezent la 100 de francize în 2021.

 

Ideea de a fonda o companie în domeniul brokerajului bancar a pornit de la identificarea unei nevoi din piaţă, de a schimba percepţia asupra creditării şi de a o transforma într-o activitate dinamică, eficientă, cu rezultate pe termen lung pentru români şi brokeri de credite. Mi-am propus să creez o cultură organizaţională în care oamenii din sistemul bancar pot regăsi un program de lucru flexibil, o nouă evoluţie profesională, prin încurajarea iniţiativei şi a spiritului întreprinzător”, povesteşte Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

 

Pentru a acoperi nevoile în creştere ale pieței de brokeraj bancar, dar și pentru a susține puternic antreprenoriatul românesc, AVBS Credit acordă gratuit franciza foștilor angajați din bănci, până pe 30 aprilie 2021.

 

O parte din echipa AVBS Credit:

 

Roxana Alecu-Tatu, broker francizat AVBS Credit de peste 2 ani, vine după un parcurs în domeniile  bancar și energie electrică în departamentul de vânzări. În ultimul an, Roxana Alecu-Tatu a intermediat cel mai mult într-o lună credite în valoare de aproximativ 5,8 milioane lei. “Vreau să rămân antreprenor. Consider că doar cei care nu au rezultate spectaculoase și vor să încaseze un salariu și atât, vor să se întoarcă în sistem”, explică Roxana.

 

Robert Hordei, broker francizat AVBS Credit de 8 ani, a lucrat în domeniul bancar. În ultimul an, Robert Hordei a intermediat cel mai mult într-o lună credite în valoare de aproximativ 5,7 milioane lei. “Nu m-aș întoarce în domeniul bancar ca angajat. Ca antreprenor, broker de credite, ai posibilitatea de a câștiga pe măsura implicării și a experienței tale”, explică Robert.

 

Mariana Copăceanu, broker francizat AVBS Credit de 6 ani, are o experienţă de 10 ani dobândită în domeniul bancar. În ultimul an, Mariana Copăceanu a intermediat cel mai mult într-o lună credite în valoare de aproximativ 3,5 milioane lei. “Având în vedere evoluția mea din ultimii 5 ani, îmi doresc să continui ca antreprenor în domeniul brokerajului de credite”, explică Mariana.

 

Ionuț Bragarencu broker francizat AVBS Credit de peste 7 ani, vine după un parcurs în domeniile farma şi bancar. În ultimul an, Ionuț Bragarencu a intermediat cel mai mult într-o lună credite în valoare de aproximativ 2,6 milioane lei. “Odată ce ai ales acest drum este foarte greu să te întorci în cadrul unei organizații bancare. Primează satisfacția clientului și timpul pe care ți-l poți organiza și eficientiza mult mai bine”, explică Ionuţ.

 

Radu Grigore, broker francizat AVBS Credit de 1 an în Iași, vine după un parcurs în domeniul bancar. În ultimul an, Radu Grigore a intermediat cel mai mult într-o lună credite în valoare de aproximativ 2,5 milioane lei. “Nu mă voi mai întoarce ca angajat în sistemul bancar. Este mult mai bine ca antreprenor decât angajat în sistemul bancar”, explică Radu.

 

Georgeta Mihuțescu, broker francizat AVBS Credit de peste 5 ani în Mehedinți și în împrejurimi, are o experienţă de peste 21 ani în domeniul bancar. În ultimul an, Georgeta Mihuțescu a intermediat cel mai mult într-o lună credite în valoare de aproximativ 1 milion de lei. “Brokerajul de credite, ca antreprenor, mi-a dat posibilitatea găsirii celor mai bune variante de finanțare pentru clienți”, explică Georgeta.

 

 

AVBS Credit lucrează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Detalii despre obținerea unei francize AVBS Credit: Detalii Obținere Franciză – AVBS Credit  şi https://www.facebook.com/avbs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.