Avis, unul dintre furnizorii globali de mobilitate, vine mai aproape de clienții săi care călătoresc în Cluj-Napoca, prin relocarea biroului său chiar în „Aeroportul Avram Iancu”.

Această decizie strategică își propune să îmbunătățească experiența clienților, care vor beneficia astfel de acces facil la serviciile de rent a car oferite de Avis, în unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din România. Noul birou Avis – relocat în Aeroportul din Cluj-Napoca – va oferi clienților confortul de a închiria o mașină direct din terminalul sosiri. Tranziția către vehiculul închiriat devine mai simplă, iar clienții economisesc timp, fără să mai fie nevoiți să apeleze la alte mijloace de transport suplimentar.

Aeroportul Cluj Napoca este al doilea cel mai aglomerat aeroport din România ca număr de pasageri.

Deschiderea biroului Avis pe aeroportul Cluj-Napoca vine pe fondul numărului tot mai mare al cererilor de servicii de închiriere auto, care a crescut constant în ultimii ani pe măsură ce fluxul de pasageri de aici a fost pe un trend ascendent. Numai anul trecut aeroportul din Cluj-Napoca a înregistrat peste 3 milioane de pasageri, iar estimările indică faptul că numărul acestora va continua să crească și în 2024, potrivit datelor oficiale.

Cu facilități moderne și o echipă competentă, noul birou Avis este pregătit să ofere servicii excepționale de închiriere de mașini și pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui client. Avis oferă o gamă largă de vehicule, de la modele economice la minivan, pentru a satisface diverse preferințe și cerințe.

Avis se angajează să ofere servicii de înaltă calitate și să îmbunătățească experiența generală a clienților. Compania vizează să rămână în fruntea industriei de rent a car, adaptându-se continuu pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților săi și deschizând noi birouri în cele mai convenabile locații.

Anul trecut, Avis a deschis un nou birou în Brașov și ia în calcul și alte noi orașe ca parte a strategiei de business. Compania oferă clienților săi o experiență specială de închiriere auto în 7 orașe din țară, cu birouri de închiriere în centrele și aeroporturile din București, Otopeni, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Brașov și Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.