Într-un sistem bolnav de lăcomie și nepăsare, spitalele sunt bolnave de subdezvoltare, iar beneficiarii sunt bolnavii capitalei. Corupție Cronică, o anchetă semnată de Alex Dima, duminică, de la 18:00, la PRO TV și pe VOYO.

 

„19 spitale din București sunt în administrarea ASSMB, instituție aflată la rândul ei în subordinea Primăriei Capitalei. Că nu sunt condiții, dotări, aparate s.a. știm cu toții. Revoltător e faptul că fix pe seama acestor neajunsuri, unii funcționari fac averi, cer șpăgi, țin lucrări pe loc până găsesc firme care să le dea bani.  Din păcate, nimeni nu îi trage la răspundere, scapă de pedepse, își văd de viață. Asta în timp ce în spitale, din vina lor, oameni mor“, a spus Alex Dima.

 

În fiecare an, peste 30 de mii de pacienți ajung la Spitalul Cantacuzino, din inima capitalei. La etajul doi, de câțiva ani, secțiile de terapie intensivă și post operator, plus o sală de operații, sunt distruse și abandonate. O dovadă despre cât preț pun funcționarii statului, care răspund de acest loc, pe sănătatea și viețile oamenilor.

 

Nu ratați o anchetă marca România, te iubesc! despre situația spitalelor, duminică, de la 18:00, la PRO TV și VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.