Wolf Theiss a reprezentat un sindicat de bănci, format din Raiffeisen Bank și Banca Comercială Română, în legătură cu o facilitate de credit de 325 milioane de euro acordată S.N.G.N. Romgaz S.A. Scopul tranzacţiei îl reprezintă finanţarea parţială a preţului de achiziție în legătură cu preluarea de către Romgaz a 100% din capitalul social al Exxon Mobile Exploration and Production Romania Limited, care deține 50% din drepturile și obligațiile aferente proiectului Neptun Deep.

La începutul acestui an, în aprilie 2022 Wolf Theiss a asistat Raiffeisen Bank România în legătură cu acordarea unei facilităţi de credit în valoare de 325 milioane de euro către Romgaz S.A. În plus, echipa de Banking & Finance din cadrul biroului Wolf Theiss din București, coordonată de Claudia Chiper, a oferit asistență juridică celor două bănci finanțatoare pe tot parcursul procesului de negociere, semnare și utilizare a împrumutului. Claudia a lucrat îndeaproape cu Iuliana Stoicescu, Senior Associate, în legătură cu toată activitatea tranzacțională.

Suntem foarte încântați de oportunitatea de a contribui la finalizarea cu succes a celei mai mari tranzacții de finanțare în domeniul energiei de pe piața românească. Echipa noastră de avocați a avut plăcerea de a lucra în strânsă colaborare cu echipe de profesioniști din partea fiecărei bănci, dar și din partea Romgaz și a avocaţilor săi, Dentons„, a declarat Claudia Chiper, Partener şi Coordonator al practicii de Drept Financiar și Bancar în cadrul biroului Wolf Theiss din București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.