Deja celebrul Turneu Național ”Duelul Viorilor”, susținut de violoniștii Liviu Prunaru și Gabriel Croitoru, acompaniați în această călătorie muzicală de pianistul Mihai Ungureanu, se apropie de final.

După ce au încântat publicul din cinci orașe (Deva, Sibiu, Bistrița, Botoșani și Chișinău), Turneul Național ”Duelul Viorilor” se îndreaptă către ultimele sale două destinații: Iași (11 iunie) și Caracal (12 iunie).

Spectacolul gândit acum peste un deceniu, Stradivarius vs. Guarneri, a fost primit cu un entuziasm incredibil, confirmând încă o dată puterea muzicii de a inspira și a poveștii bine spuse de a umple sălile.

”Am fost copleșiți de bucuria cu care am fost așteptați în fiecare sală de concert. Este o adevărată onoare și o sursă imensă de entuziasm să vedem cât de cald a fost primit ”Duelul Viorilor„în toate orașele pe care le-am vizitat până acum. Fiecare concert a fost o experiență unică și emoționantă, iar publicul ne-a răsplătit cu o energie de neegalat. Abia așteptăm să aducem această magie muzicală și în Iași și Caracal. Vă promitem două seri memorabile, pline de emoție și virtuozitate.” spunea violonistul Gabriel Croitoru la finalul concertului de la Chișinău.

Concertul de la Iași va avea loc în Holul de Onoare al Palatului Culturii, de la ora 20:00. Biletele se găsesc aici: https://www.ateneuiasi.ro/class/concert-la-palat-duelul/

Concertul de la Caracal va avea loc la Teatrul Național. Intrarea este liberă.

Detalii pe: www.duelulviorilor.ro

 

Urmăriți-ne și pe rețelele sociale:

 

https://www.instagram.com/duelul.viorilor?igsh=MTYyYmx6OHRyNDFxZg==

 

https://www.facebook.com/share/fB6KKHYqRWr3g5L1/

 

Spot Duelul viorilor 2024

https://youtu.be/6X7SsDORz_k

A fost … Duelul viorilor 2023

https://www.youtube.com/watch?v=2gvLGySvX0A

Liviu Prunaru si vioara Stradivarius Pachoud

https://www.youtube.com/watch?v=q7ZV5mD87nk

Gabriel Croitoru si vioara Guarneri del Gesu „Catedrala”

https://www.youtube.com/watch?v=Fw805Ey_95M

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.