Un moment așteptat și visat de către toți suporterii, o zi care va marca startul unui turneu final încărcat de meciuri puternice și trăiri la intensitate maximă. EURO 2024 începe vinerea aceasta și se vede la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO!

Pe lângă toate informațiile transmise în cadrul emisiilor speciale de Sport, în timpul Știrilor PRO TV, Cosmin Stan le va aduce celor de acasă informații interesante, încărcate de multe emoții, direct de la fața locului!

Voi fi plecat în Germania, la EURO, 2 săptămâni, în primă fază, dar sper să-mi prelungesc șederea. Depinde de calificarea României în etapele următoare. Marea provocare va fi să-i urmăresc îndeaproape pe suporterii noștri care, cu siguranță, vor fi mulți în Germania. Eu voi încerca să fiu mereu cu ei pentru a trăi împreună bucuria, sper, a unor spectacole fotbalistice desăvârșite. Și le voi transmite astfel celor de acasă un pic din emoția de la fața locului care va fi simțită pe viu, în mijlocul mulțimilor. Așa că voi vorbi cu suporterii, mă voi bucura cu ei sau voi suferi alături de ei, de fiecare dată, iar toate acestea se vor vedea la Știrile PRO TV, zi de zi. Practic, unde va fi un tricou galben al naționalei, hop și eu să vă întreb de sănătate! Așa că dacă organizați ceva special, o vizionare într-un cadru inedit cu mai mulți prieteni sau o petrecere de pomină după victoria alor noștri, dați-mi de veste să vin și eu. Este, din nou, o mare responsabilitate, dar și o mare onoare. Este evenimentul verii și știm cu toții cât de iubit este fotbalul la noi în țară. Iar anul acesta, cu atât mai mult având în vedere că s-a calificat și România. Deci milioane de oameni vor fi cu ochii pe noi, iar asta ne obligă să livrăm telespectatorilor informații relevante la cele mai înalte standarde. Sper să oferim un spectacol jurnalistic, pe lângă cel fotbalistic de pe teren, având în vedere că nu voi fi singur acolo, ci suntem o echipă puternică și extinsă din care fac parte foarte mulți colegi din redacția Sport”, declară Cosmin Stan.

Doar câteva zile au mai rămas până la startul turneului final. Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.