Spyrosoft Solutions, recunoscuta in 2022 pentru a doua oara drept una dintre Fastest growing technology company in Europe, ofera echipei sale posibilitatea de a lucra remote, la cerere, si cu un program flexibil, ceea ce a contribuit la cresterea gradului de satisfactie al angajatilor. In consecinta, peste jumatate dintre cei angajati de la debutul pandemiei de compania de software au ajuns in echipa la recomandarea unui membru mai vechi al acesteia. La gradul mare de retentie si recomandare pe care il raporteaza compania contribuie atmosfera de lucru, relevanta pentru 84% dintre angajati, dar si siguranta locului de munca sau munca in echipa.

 

Prezenta de 6 luni in Romania, Spyrosoft are, la nivel global, peste 1.100 de angajati in cele 18 birouri din Europa, Asia, America de Sud si SUA. Biroul din Timisoara este cel mai recent deschis, iar compania mizeaza pe politica de wellbeing, centrata pe angajat, pentru a-si extinde echipa. Astfel, angajatii Spyrosoft nu au program de lucru fix si nici nu sunt obligati sa vina zilnic la birou.

 

Flexibilitatea se poate observa in ADN-ul Spyrosoft, iar ceea ce ne deosebeste de alte companii este felul in care reusim sa combinam dezvoltarea de software incorporat si entreprise. Nu suntem singura companie care face acest lucru, dar ne aflam printre putinii care o fac la acest nivel. Acest atribut se extinde si la nivelul echipelor, iar pandemia ne-a aratat ca un programul de lucru flexibil contribuie la cresterea productivitatii si a satisfactiei la locul de munca. Astfel, in timp ce multe companii iau in considerare revenirea la un program de lucru full office, noi lasam la alegerea echipelor atat locul de unde isi doresc sa munceasca, cat si programul de lucru. Doua saptamani la birou si o luna din Bali? Sigur, putem lucra de oriunde, a precizat Witold Leder – CEO of Spyrosoft Solutions.

 

Potrivit unui sondaj intern al companiei, realizat la nivelul celor 8 tari si 14 birouri Spyrosoft, 84% dintre angajati sunt considera ca beneficiaza de o atmosfera de lucru buna, dar si de echipe alaturi de care pot performa (81%). De asemenea, in ciuda flexibilitatii programului, 80% dintre angajati considera ca beneficiaza de stabilitate la locul de munca.

 

Starea de bine a angajatilor este de altfel focusul Spyrosoft. Compania ofera un buget pentru dezvoltare personala sau profesionala, cu valoare in functie de nivelul de senioritate. De asemenea, pentru a contribui la sudarea echipelor mentinand flexibilitatea in alegerea locului din care se lucreaza, compania mizeaza pe intalnirile informale pentru a conecta membrii unei echipe. Urmatorul eveniment informal organizat pentru echipa din Timisoara va dezbate provocarile dezvoltarii software in industria automotive, pornind de la proiectele la care echipa locala lucreaza in prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof  va avea loc pe 29 septembrie si este deschis atat angajatilor actuali, cat si comunitatii IT&C, cu inscriere prealabila pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com.

 

Pana la finalul anului ne dorim sa avem o echipa de 100 de specialisti IT, iar pe viitor cu siguranta aceasta va continua sa creasca. Dincolo de abilitatile profesionale ale candidatilor, ne dorim ca acestia sa isi doreasca sa lucreze intr-o echipa, sa fie buni comunicatori si sa isi doreasca sa ia initiativa in proiectele speciale pe care le livram pentru clientii nostri din toata lumea, a mai spus Witold Leder.

 

Despre Spyrosoft

 

Spyrosoft este o companie de dezvoltare software infiintata in 2016. Aceasta ofera o gama completa de servicii de dezvoltare software – de la software incorporat si sisteme cloud care sunt personalizate de fiecare data pentru a raspunde nevoilor si cerintelor clientilor.

 

Spyrosoft Solutions are peste 1100 angajati in birourile din Polonia, Marea Britanie, Germania, Croatia, Romania, SUA, India si Suedia.

 

Compania ofera un management de proiect cu drepturi depline, in care fiecare solutie este dezvoltata in colaborare cu clientul. Specialistii Spyrosoft gestioneaza cerintele proiectului, construiesc arhitectura software, scriu si construiesc codul si intretin sistemele implementate.

Proiectele care sunt finalizate cel mai adesea de Spyrosoft sunt cele care combina software, software incorporat si aplicatii de nivel inalt. Acestea sunt implementate folosind cloud public si tehnologii de ultima generatie, inclusiv inteligenta artificiala, invatarea automata si realitate mixta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.