Schneider Electric™, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei a fost desemnată pentru al treilea an consecutiv drept „Vendor Champion” în Canalys Channel Leadership Matrix. Firma de cercetare Canalys a recunoscut APC drept EMEA Channel Leadership Champion pentru nivelurile sale complexe de management al conturilor, angajamentul față de modelele de business conduse de parteneri și pentru calitatea asistenței tehnice. Statutul de „campion” este evidențiat de Canalys drept o realizare impresionantă, reflectând cele mai înalte niveluri de excelență în channel management și demonstrând îmbunătățiri de la an la an.

Pe parcursul anului 2021, Schneider Electric a dezvoltat noi oferte de servicii, continuând în același timp să își adapteze programele pentru parteneri, căile de activare și beneficiile pentru parteneri. În plus, compania a crescut volumul de afaceri indirecte prin partenerii săi cu 4%, recrutând și îmbunătățind în același timp susținerea partenerilor din toate zonele cheie, inclusiv din Iberia și Europa Centrală și de Est (CEE).

În aprilie 2021, Schneider Electric și-a lansat propriul Edge Software & Digital Services Program – o suită completă de beneficii, instrumente de asistență și certificări care le permite furnizorilor de soluții IT să se specializeze în Managed Power Services. Formulat ca răspuns la creșterea edge computing, acest nou program permite furnizorilor de soluții IT să stabilească fluxuri de venituri recurente, oferind monitorizarea și gestionarea de la distanță a infrastructurii fizice în rețelele clienților lor, utilizând EcoStruxure™ IT Software & Digital de la Schneider Electric Services.

Ca răspuns la cererea tot mai mari de modele de afaceri bazate pe servicii, Schneider Electric a adoptat, de asemenea, o abordare channel-first pentru prima sa ofertă „as-a-service”, în parteneriat cu distribuitori IT din Marea Britanie, Olanda, Germania și Austria pentru a oferi sprijin în furnizarea unei oferte de servicii gestionate pe piață pentru partenerii IT. Disponibil prin ALSO, Ingram Micro și TechData, Managed Power as a Service combină sursele de alimentare neîntreruptibilă (UPS) APC™ Smart-UPS de la Schneider Electric cu serviciile premiate de monitorizare și expediere și software-ul EcoStruxure, pentru a ajuta partenerii să-și creeze ofertă proprie „as a Service”, cu opțiuni de finanțare flexibile de la distribuitorii IT participanți.

Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2021 evaluează performanța furnizorilor în 12 domenii cheie, creând un punct de referință pentru organizațiile din regiune. Răspunsurile sunt grupate în trei subiecte, care includ programe și activare, implicarea în vânzări și experiența partenerilor. Scorurile sunt colectate continuu pentru a oferi o imagine continuă, în timp real, a capacității unui furnizor de a-și susține canalul.

Pentru a afla mai multe despre programul de parteneriat mySchneider IT Solutions Provider, vizitați website-ul.

Despre Schneider Electric

 

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologieprin intermediul unor soluții                         inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și                     sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.