Genesis Property, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, investește în dezvoltarea jucătoarei de tenis Jaqueline Cristian, aflată în prezent pe locul 71 în clasamentul WTA. Colaborarea face parte din strategia amplă a Genesis Property de a susține tinerii talentați din România, reflectată în business și în inițiativele dedicate desfășurate de companie.

Jaqueline Cristian, 23 de ani, a început să joace în circuitul profesionist în 2017, disputând până în prezent peste 30 de meciuri în turneele WTA, unde a reușit peste 100 de ași.

„Este foarte important pentru un jucător de tenis să aibă cât mai mulți susținători și fani. Pentru mine, Genesis Property este unul dintre cei mai importanți parteneri în evoluția mea profesională. Încerc mereu să fiu un exemplu pentru tinerii talentați din România și să le arăt că se pot dezvolta profesional și aici. Dacă muncești mult și faci performanță, vei reuși să atragi sprijinul unor parteneri puternici cum este Genesis Property, care să-ți susțină traiectoria către succes”, a afirmat Jaqueline Cristian.

Cu susținerea Genesis Property, Jaqueline Cristian va putea promova importanța sportului și a educației în rândul tinerilor, precum și un model de succes bazat pe disciplină și perseverență. Imaginea Genesis Property, o companie care și-a clădit timp de aproape 20 de ani o reputație solidă, pe principii precum pionierat și performanță, se regăsește în cea a unei sportive talentate, aflate la începutul unui drum promițător, construit pe aceleași principii.

„Jaqueline Cristian este o jucătoare foarte talentată, cu mult potențial, care acum se îndreaptă către topul tenisului mondial și poate aduce o contribuție majoră la imaginea României în lume. Tinerii reprezintă viitorul unei societăți, dar în România nu primesc întotdeauna sprijinul necesar și de multe ori se uită către străinătate pentru a-și dezvolta talentul și a-și accelera cariera. La Genesis Property, credem că e responsabilitatea noastră să ne implicăm și să susținem generația tânără să pună în continuare România pe harta performanțelor mondiale”, a declarat Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property și președintele European Property Federation.

Una dintre cele mai ample inițiative ale Genesis Property pentru susținerea tinerilor a fost dezvoltarea primului campus studențesc privat din România. De la înființare, în 2009, West Gate Studios a susținut educația și evoluția profesională a mii de studenți din România. Campusul oferă atât unități de cazare moderne și confortabile, dar și multiple opțiuni pentru socializare, studiu și petrecerea timpului liber. Studenții beneficiază de confortul unei locuințe complet mobilate și echipate, cu o siguranță sporită (monitorizare și securitate 24/24), programe și activități precum competiții sportive, petreceri tematice și ateliere de lucru. În plus, de la începutul pandemiei, au fost puse în aplicare măsuri suplimentare de curățenie și igienizare, menite să crească sănătatea spațiilor interioare.

De asemenea, Liviu Tudor, fondatorul Genesis Property, a sprijinit organizarea proiectului educațional Platforma Y, în parteneriat cu AIESEC, o asociație studențească globală, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți, cu scopul de a susține tineri talentați cu viziune antreprenorială. Premiile au constat în acoperirea costurilor unor cursuri de antreprenoriat acreditate și a unei burse internaționale la Oxford International Business Summer School.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.