Schneider Electric™ a fost desemnat campion in cadrul Canalys Channel Leadership Matrix pentru al patrulea an consecutiv. Canalys, organizatia de cercetare mondiala in domeniul canalelor IT, a acordat Schneider Electric titlul „EMEA Channel Leadership Champion” pentru imbunatatirile continue aduse programelor sale de parteneriat, cresterea cu 20% a bazei sale de parteneri existenti si pentru pozitia de lider in practicile de sustenabilitate.

Potrivit Canalys, ”campionii” au obtinut rezultate excelente in gestionarea canalelor de distributie pe parcursul anului, imbunatatindu-si performantele de la an la an. Furnizorii au fost evaluati atat de partenerii din cadrul Canalys Candefero Vendor Benchmark, cat si de analistii Canalys. Pe langa Schneider Electric noua alti furnizori au mai fost premiati, printre care Dell Technologies, HPE si NetApp.

In iunie 2022, Schneider Electric a lansat prima etapa a noului sau program ,,mySchneider IT Partner”, sprijinind partenerii IT cu o structura simplificata si diverse specializari pentru centre de date, solutii IT, software si servicii. Programul pune la dispozitia partenerilor o noua gama de instrumente de vanzari, programe de instruire si alte resurse.

In plus, APC, brand al Schneider Electric in domeniul infrastructurii fizice si al solutiilor de protectie a energiei neintreruptibile, este bine pozitionat pentru a acorda asistenta partenerilor si clientilor, in directia obiectivelor lor de sustenabilitate.

Noul program de parteneriat urmeaza o strategie clara de sustenabilitate pentru parteneri, furnizand indrumari cheie privind modul de reducere a consumului de energie, emisile de carbon si deseurile. Lansarea sa a permis o mai buna aliniere la modelele de afaceri emergente, concentrandu-se pe crestere in domeniul serviciilor si al software-ului la parteneri si extinzand accesul la instrumente de proiectare. Aceste eforturi au ajutat Schneider Electric sa inscrie peste 20% noi parteneri in programul sau, in conditiile in care canalele de distributie se consolideaza.

„Statutul obtinut de Schneider Electric reflecta angajamentul fata de partenerii sai pe canalele de distributie si imbunatatirile continue ale programelor, instrumentelor si modelelor de implicare”, a declarat Alastair Edwards, analist sef la Canalys. „Canalul de distributie apreciaza managementul Schneider, dar si asistenta sa tehnica. Un alt factor cheie de diferentiere pentru Schneider Electric este sustenabilitatea. Acest lucru include crearea unui set de servicii de sustenabilitate pe care partenerii le pot, la randul lor, furniza clientilor finali, precum si pasii pentru ca acestia sa devina ei insisi mai sustenabili.’’

Candefero Vendor Benchmark reprezinta un instrument online care evalueaza opiniile partenerilor cu privire la furnizorii de tehnologie, cerandu-le sa-i evalueze sub douasprezece aspecte de gestionare a canalelor de distributie cu un scor de la 1 la 10. Acestea sunt grupate in trei mari teme: programe si abilitare, angajament de vanzari si experienta partenerului.

Punctajele sunt colectate in mod constant de la parteneri prin intermediul comunitatii Canalys Candefero, oferind o imagine continua si in timp real a capacitatii unui furnizor de a sprijini canalul sau in America, APAC si EMEA. Candefero este o comunitate destinata exclusiv canalelor de distributie, operata de Canalys si are peste 18.000 de membri din intreaga lume.

Pentru a afla mai multe despre noul program mySchneider IT Solution Provider Partner Program, va rugam sa visit the website.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.