Spaniolul a transmis un mesaj pentru fanii lui Dinamo: „M-am întors! Sunt fericit să fac parte din acest club”, a scris acesta în trei limbi, engleză, spaniolă și română.

Mario Nicolae, impresionat de noul transfer Raul Albentosa: „Puțini au fost ca el în România”

„Un jucător cum puțini au fost în România la nivel de profesionalism. Rămâi plăcut surprins când vezi un jucător care vine atât de bine pregătit după o perioadă lungă de inactivitate. A venit cu meniul lui, cu program de nutriție, cu gândul doar la fotbal, cu gândul la a salva Dinamo. Imediat cum a auzit de proiectul acesta al suporterilor a fost foarte interesat să vină și să pună umărul la salvarea clubului.

O luăm pas cu pas, să vedem cum terminăm sezonul ăsta, să vedem cum se va adapta și el. Gândește-te că a venit de la Valencia, a zburat direct și a făcut și un antrenament cu noi doar ca să recupereze și să fie pregătit foarte repede. El și prin atitudinea lui, cum a venit, cum s-a prezentat, e un lider. E un jucător care are gândul doar la fotbal și, cu siguranță, sperăm să se vadă asta și pe teren. La nivel de pregătire, de atitudine, vezi că el e venit aici doar pentru fotbal”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

surse: digisport si prosport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.