Primarul General, Nicușor Dan:  “Acest call-center, operat cu ajutorul voluntarilor, e un nou efort pentru a face față numărului ridicat de apeluri telefonice legate de COVID-19 în București. Toată recunoștința mea sutelor de voluntari, de aici și din alte locuri din Capitală, care-și sacrifică din timpul liber pentru a da o mână de ajutor autorităților publice!

Primăria Capitalei continuă colaborarea cu Prefectura București, cu Ministerul Sănătății și cu organizațiile non-guvernamentale pentru a ajuta sistemul de sănătate în combaterea coronavirusului și în comunicarea cu bucureștenii.

Împreună învingem epidemia!”

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a mulțumit voluntarilor care ajută la preluarea apelurilor telefonice de la DSP București şi a făcut apel la solidaritate cu cei care lucrează în linia întâi:

„Haideți să fim cu toții solidari cu sutele și miile de voluntari care lucrează, cu miile de medici, personal medical, care lucrează enorm pentru a trece România peste această pandemie. Cred că suntem chiar obligați să fim solidari cu ei și să respectăm normele care sunt impuse, fiindcă, în acest fel, reușim realmente să salvăm vieți și vom reuși, dacă respectăm aceste măsuri, să avem sărbători fără restricții suplimentare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.