Tendințele evenimentelor corporative s-au schimbat enorm în ultimii ani. Având din ce în ce mai multe preocupări legate de mediu și viitorul planetei noastre, nu este de mirare că sustenabilitatea este o tendință importantă din agenda organizatorilor de evenimente pentru 2023.  Premier Catering & Events, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente private și corporate, ține permanent pasul cu cele mai noi soluții sustenabile cu impact climatic redus.

 

După un an plin, cu aproximativ 1000 de evenimente organizate, compania a avut o creștere de 35% a cifrei de afaceri. Succesul evenimentelor s-a datorat profesionalismului și dedicării echipei, inovațiilor și utilajelor performante, și bineînțeles clienților și parteneriatelor încheiate.

 

De aproximativ 10 ani, folosim farfurii și pahare de carton biodegradabil. În 2022 am introdus în locul platourilor de plastic, pe care le folosim din ce în ce mai puțin, cutii de carton biodegradabil pentru produsele noastre (platouri reci, platouri calde și platouri desert). În 2023, tendinţele din zona sustenabilității vor deveni mai pregnante ca niciodată, pentru că tot mai multe businessuri se îndreaptă către reducerea amprentei de carbon. Tehnologia chiar ne ajută în acest sens, astfel anul trecut am achiziționat un sistem de filtrare, regenerare şi refolosire al uleiului alimentar – VITO OIL – XS – care curăţă uleiul, îl depozitează într-un rezervor propriu, ceea ce îmbunătăţeşte gustul şi calitatea mâncării. De asemenea, vom implementa sistemul fotovoltaic cu panouri solare pentru a reduce consumul de energie electrică”, a declarat Andreea Vasilescu, CEO Premier Catering.

 

Evenimentele corporate au fost şi vor rămâne şi pe viitor instrumente importante în comunicarea internă a companiilor. Premier Catering & Events pune accent pe servicii flexibile, personalizate şi impecabile şi, în acelaşi timp, pe produse sănătoase, din ingrediente de top, care să surprindă prin gust şi aspect. Modul în care o companie se prezintă are implicații pe mai multe planuri, de la fidelizarea angajaţilor, până la implicaţiile în vizibilitate şi branding.

 

Premier Catering & Events se pregătește pentru un an intens și o mulțime de evenimente corporate, dar și private. Pentru a menține standardele ridicate, pe lângă acțiunile de sustenabilitate, compania investește în specializarea angajaților, astfel bucătarii companiei au obținut certificarea de pastiseri avansați, urmând un curs cu unul dintre cei mai mari patiseri ai lumii, Stephane Glacier.

 

Pentru 2023, ca urmare a inovațiilor tehnologice, a conceptelor creative și calității ridicate a preparatelor, cât și strategiei de marketing de creștere a vizibilității, dar ținând cont de contextul economic actual, Premier Catering & Events se așteaptă la o creștere cu 20% cifrei de afaceri.

 

Premier Catering & Events este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de catering pentru evenimente private și corporate, cu un portofoliu de evenimente organizate pentru clienți de prestigiu precum Academia Română, Camera de Comerț și Industrie a României, Metro Romania, Scania România, Jidvei, Ambasada Republicii Bulgaria, Ministerul Culturii, Universitatea Politehnică din București, Oracle Romania și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.