El spune că Orban nu trebuie să plece acasă, dar îl vor trimite românii pe şeful liberalilor în şomaj pe 6 decembrie

Deputatul PSD Bogdan Cojocaru susţine că preşedintele Klaus Iohannis nu doar că e agent electoral, dar mai nou toarnă şi clipuri electorale pro-PNL chiar din Palatul Cotroceni.Cojocaru aminteşte că aproape nu există ieşire a preşedintelui la Cotroceni în care să nu auzim cuvinte de ocară la adresa PSD.”Aflăm, astfel, că din cauza PSD nu se fac reformele în sănătate, că liberalii ar vrea să facă autostrăzi, dar nu-i lasă PSD, că PSD politizează instituţiile în timp ce săracii liberali sunt îngerii planetei. Ceea ce s-a petrecut la spitalul Piatra Neamţ e fără îndoială o tragedie, dar politizarea evenimentului nu ajută pe nimeni şi în nici un caz nu aduce alinare familiilor îndoliate. Instituţiile abilitate sunt cele care trebuie să facă lumină în acest caz.

Aşteptăm toate clarificările necesare, dar a face acuzaţii înainte să ştim cu exactitate ce s-a întâmplat e cinic şi ruşinos în acelaşi timp”, a spus deputatul social-democrat, Bogdan Cojocaru.Parlamentarul PSD a amintit şi afirmaţia şefului statului privind menţinerea în funcţie cu orice chip a Guvernului PNL.

”Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă, a spus preşedintele Iohannis. Nici nu are sens să plece, pentru că pe 6 decembrie românii oricum îl vor trimite în şomaj pe Orban şi îi va disponibiliza trupa de miniştri”, a declarat deputatul PSD.Bogdan Cojocaru consideră că, potrivit raţionamentului PNL şi a ”stăpânului lor absolut de la Cotroceni”, tot PSD este vinovat că Sibiul este campion la infectări sau că numărul de teste este ţinut la un nivel redus pentru a arăta că pandemia este sub control şi se pot organiza alegeri.

”Probabil că tot social-democraţii sunt vinovaţi că se testează puţin în România, cum tot PSD are vina numărul unu pentru ceea ce se petrece în Sibiul prezidenţiabilului Iohannis, unde pandemia a luat-o razna. La fel, acelaşi PSD este vinovat că numărul cazurilor grave de la ATI este în creştere, că spitalele nu mai au locuri, iar cei care administreauă aceste unităţi sanitare sunt nevoiţi să facă tot felul de improvizaţii. Dacă îl asculţi pe Iohannis te pufneşte râsul. La PSD s-au adunat doar incompetenţii, iar la PNL sunt doar băieţi pricepuţi, dar nu-i lasă ăilalţi să-şi facă treaba”, consideră deputatul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.