Partidul Național Liberal a depus la Biroul Electoral Central listele cuprinzând un număr de 722.681 de semnături din partea românilor, pentru susținerea candidaților liberali la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.ℹ️ Președintele #PNL, premierul Ludovic Orban, a anunțat că PNL intră în campanie cu sloganul „Dezvoltăm România”.

Ludovic Orban a adăugat că „PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcoleşte şi încearcă prin toate mijloacele posibile să ţină România ocupată”.Ludovic Orban: ”Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să-și slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii.

Toate bătăliile câștigate, atât bătălia pentru Parlamentul European, cât și bătălia prezidențială, cât și bătălia de la locale, trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată.

Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze Partidul Național Liberal, care este singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și are capacitatea de a guverna România și de a îndrepta România în direcția corectă.

Intrăm în campanie sub sloganul simplu <<Dezvoltăm România>>.România are nevoie de investiții, investiții în infrastructura de transport, investiții în infrastructura de sănătate, in infrastructura energetică, în infrastructura de comunicații, în infrastructura agricolă. România are nevoie de o mobilizare fără precedent a resurselor, pentru a reuși cu adevărat să modernizăm această țară.În perioada care va veni, România va beneficia de resurse financiare extrem de importante, de la nivel european. România are nevoie de un Guvern și de un partid care știe să absoarbă fonduri europene, să utilizeze aceste resurse pentru dezvoltarea României.Am dovedit cu vârf și îndesat acest lucru. Guvernul pe care îl conduc a atras de trei ori mai multe fonduri europene, într-o perioadă egală, în comparație cu guvernele PSD.

Guvernul pe care îl conduc a reușit nu numai să apere locurile de muncă, ci și să crească numărul de angajați cu contract de muncă în plină criză economică, provocată de pandemie.Guvernul pe care îl conduc a reușit să crească salariul mediu net cu 7,5%, cu o inflație redusă la 2,5%.

Am reușit să creștem puterea de cumpărare a românilor în plină criză economică provocată de pandemie.În perioada noastră de guvernare, investițiile au fost la cel mai mare nivel din ultimii zece ani, iar investițiile pe nouă luni au fost mai mari decât investițiile din trei ani, din cei zece ani la care facem referire.Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Partidul Național Liberal garantează traiectoria europeană a României și fructificarea la maxim a tuturor oportunităților, care decurg din această poziție a României .

Partidul Național Liberal garantează apartenența României la NATO, garantează un parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii, care să fie benefic atât nouă cât și partenerilor noștri strategici.Închei, prin a transmite un mesaj foarte simplu: degeaba vrea PSD să amâne alegerile, vom lupta cu toate armene constituționale și legale pentru a permite românilor să scape de Parlamentul născut din pixul lui Dragnea, care a generat o majoritate toxică care a distrus România și care vrea să distrugă România.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.