Azi dimineață am dorit să aflu personal și de la unul dintre cei mai buni specialiști ai UEFA în materie de gazon de fotbal dacă suntem bine pregătiți la acest capitol pentru meciurile Campionatului European din luna iunie. Așadar, suntem în grafic.
Am avut o discuție și cu echipa din România, care a obținut acest rezultat de etapă. Și le-am cerut să mențină acest ritm bun de îngrijire a noului model de gazon hibrid, care este noul trend pe majoritatea marilor stadioane de fotbal din Europa. Îi mulțumesc lui Greg Whately – expertul STRI trimis de UEFA pentru calitatea gazonului, pentru analiza sa valoroasă și îl așteptăm la meciuri.
Mihnea Golea şi alţi 1 K
232 comentarii
28 distribuiri
Îmi place

Comentează
Distribuie

232 comentarii

Cele mai relevante

  • Alex Winska

    Domnule Nicusor Dan, în Parcurile Unirii și Cișmigiu iarba și buruienile au 1 metru înălțime. Pe Bdul Unirii între Piata Unirii și Casa Poporului la fel. Aici nu pot exista motive ca nu aveți majoritate, ca necesita proiecte sau fonduri europene. E vo…

    Vezi mai mult
    4
    • Îmi place

    • Răspunde
    • 52m
Vezi mai multe comentarii
1 din 136

9 mai e o zi a bucuriei, fiindcă e ziua națiunilor europene, ziua-simbol a proiectului european.
Uniunea Europeană s-a dovedit un succes și e responsabilitatea fiecăruia dintre noi să lucreze pentru ca acest succes să se amplifice. Faptul că noi națiuni doresc să se alăture proiectului european, așa cum a făcut-o și România, e o mărturie pentru reușita și vitalitatea acestui proiect.
Am văzut și vedem în continuare, în mod practic, beneficiile Uniunii Europene – de exemplu…

Vezi mai mult

1,1 K

365 comentarii

45 distribuiri

Îmi place

Comentează
Distribuie

365 comentarii

Cele mai relevante



  • Rodion Vasile

    Nicusoare, ne mănâncă Șerpii in parcul tineretului și tie îți arde de sărbători, vino frate in parc, iarba de 1 m nu exagerez, in unele locuri peste…….ce făcuși domn primar, nu te lasă partidul sa cosești?

    • Îmi place

    • Răspunde
    • 1z
Vezi mai multe comentarii
1 din 189

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.