Să fie clar pentru toată lumea.Suma totală pe care inspectorii MFP au calculat-o, în urma controlului efectuat la PMB, ca fiind prejudiciu, este de aproximativ 200 milioane lei (în jur de 40 de milioane euro).

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a prezentat într-o conferință de presă neregulile găsite în urma controlului efectuat la Primăria Capitalei. Potrivit declarațiilor acestuia, citate de Agerpres, veniturile Primăriei Municipiului Bucureşti în 2020 sunt de aproximativ 3,5 miliarde de lei, iar încasările în septembrie sunt la aproape 99%.

„Aş vrea să ştiţi situaţia reală a finanţelor Primăriei Municipiului Bucureşti, pentru că toţi trăim în acest oraş şi vrem să ştim cum au fost cheltuiţi banii în acest an. În primul rând, câteva informaţii generale. Veniturile Primăriei Municipiului Bucureşti în 2020 sunt undeva la 3,5 miliarde de lei. Acesta este bugetul, 3,5 miliarde de lei. Încasările în septembrie sunt la aproape 99%. Deci, au fost venituri la Primăria Municipiului Bucureşti”, a spus Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.