Cel mai spectaculos sezon din istoria Formula 1, transmis în direct de Antena 1, Antena 3 CNN şi platforma AntenaPLAY va fi comentat live de către Mihai Morar şi Cătălin Ghigea. Cei doi vor putea fi urmăriţi începând de mâine, de la ora 17.45,  când Antena 1 va difuza calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului. 

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU  şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti – Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a se alătura fenomenului Formula 1 în România. Omul cu mii de ore vorbite în direct, pasionat de maşini, Mihai Morar va fi vocea care va explica pe înţelesul publicului larg spectaculoasa competiţie Formula 1, alături de specialistul Cătălin Ghigea.

„Misiunea mea, ca fan al Formulei 1, este aceea de a explica pe înţelesul tuturor ce se întâmplă cu acest fenomen, iar misiunea noastră, a celor care facem parte din acest spectacol grandios, este să aducem Formula 1 în România la nivelul la care este ea peste tot pe glob. Îmi doresc ca acest sport să redevină popular la noi, aşa cum era când eram eu copil; când am plâns la moartea lui Senna, când am suferit pentru Schumacher până a luat titlul cu Ferrari. Atunci Formula 1 era efectiv viaţa noastră, trăiam fiecare cursă şi fiecare premiu la intensitate maximă. Visez să se întâmple asta din nou şi cred că locul Formulei 1 e aici, iar rolul meu este de a face popular din nou fenomenul ăsta, în timp ce Cătălin e profesionistul care ne va explica şi cele mai mici detalii din această competiţie”, a declarat Mihai Morar.

Alături de Mihai Morar, telespectatorii îl vor putea urmări pe comentatorul Cătălin Ghigea. Pilot multiplu medaliat la raliuri, curse pe circuit și curse de viteză în coastă şi deopotrivă pasionat de automobilele clasice, Cătălin a  demonstrat nu doar abilitățile sale de pilot, ci și devotamentul său față de conservarea și restaurarea acestor mașini de excepție. Ca fondator al Romanian Retro Racing, singurul campionat de viteză pe circuit pentru automobile istorice de curse, Ghigea a creat un mediu propice pentru competiția între mașini istorice, evidențiind că acestea nu sunt destinate doar muzeelor, ci pot excela și în cadrul competițiilor sportive. Cu sute de ore de comentarii în competiţiile de profil, Cătălin Ghigea aduce o nouă perspectivă în lumea motorsportului românesc.

„Sunt onorat să comentez Formula 1 pentru canalele Antena alături de Mihai Morar. Cred că ultimii ani de comentariu sportiv a şapte competiţii automobilistice mondiale distincte m-au pregătit pentru acest moment. Formula 1 nu reprezintă numai vârful competiţiilor de motorsport pe circuit, dar şi o lume aparte unde visul, ambiţia, tehnologia, performanţa, talentul şi pasiunea creează un amalgam de poveste. Sper ca fanii împătimiţi ai Formulei 1, dar şi cei care privesc această competiţie ca pe un spectacol de televiziune, deopotrivă, să ne fie alături, pe parcursul tuturor curselor din 2024”, a declarat Cătălin Ghigea.

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani.  Antena 1 si Antena 3 CNN vor transmite în România calificările şi cursele de Formula 1, începând de vineri, 1 martie, când sunt programate calificările din primul mare premiu al anului 2024 – în direct din Bahrain. Toate antrenamentele, calificările şi cursele sunt în direct pe AntenaPLAY, cea mai mare platformă de video streaming cu conţinut românesc.

 

Săptămâna 1 LIVE pe Antena 1 şi AntenaPLAY

 

Antena 1 va începe transmisiile vineri, la ora 17.45 cu calificările din Bahrain, iar sâmbătă va transmite în direct prima cursă a anului – Marele Premiu al Bahrainului, de la ora 16.45.

 

Săptămâna 2 LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY

 

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY.

 

Dan Pavel şi Iuliana Pepene prezintă din studioul Antena calificările Formula 1  şi cele 24 de curse ale sezonului, comentând, alături de specialişti, cele mai importante momente de pe circuit şi din culise.

 

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.