La doar câteva sute de kilometri de Paris, un tânăr a fost atacat mortal în spatele camionului, într-o parcare publică. Totul s-a petrecut la începutul acestui an, iar tragedia a șocat pe toată lumea. Duminică, de la 18:00, într-o nouă ediție România, te iubesc!, Rareș Năstase ne va prezenta cum funcționează rețelele internaționale de trafic de persoane. Modul de operare, costurile și, mai ales, legătura cu România.

 

Traficul internațional de persoane face miliarde. Flagelul ne privește pe toți. Migranți de contrabandă, un reportaj de Rareș Năstase, la România, te iubesc!.

 

„N-a fost deloc ușor să fac această anchetă, a presupus filmări incomode, ziua și noaptea, în țară, dar mai ales în afara ei, filmări cu camera ascunsă, cu multe ore de așteptare, filaj și stăruință.  Veți vedea și multe declarații ale șoferilor de pe camioanele care circulă prin comunitate, dar și filmulețe făcute de unii dintre ei, atunci când au surprins momente critice prin care au trecut, plus situații elocvente, în legătură cu subiectul”, a spus Rareș Năstase.

 

O serie de reportaje pe subiect au fost difuzate săptămâna aceasta la Știrile PROTV, iar dumincă, de la 18:00, la România, te iubesc!, vedem cum funcționează aceste rețele, care este traseul transfugilor, ce bani sunt la mijloc. Care sunt legăturile cu România în tot acest fenomen care înflorește, de câțiva ani, în Europa? Aflăm de la Rareș Năstase într-o nouă ediție a emisiunii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.