Prețurile sar în aer, scena politică scârțâie iar dinspre Europa ni se impun decizii primite cu reticență de români. Sebastian Zachmann îl are ca invitat duminică, 19 septembrie, de la ora 11.00, pe Dacian Cioloș, lider al USR-PLUS și europarlamentar. Trăim vremuri în care dreapta o ia spre stânga, leul o ia la vale, energia dublează prețul iar Coaliția de guvernare este pusă sub semnul întrebării.  Liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș, vorbește deschis la Insider politic despre criza guvernamentală și soluțiile pe care le propune pentru a ieși din ea. În lupta pentru putere, există insa și victime colaterale. In tot acest război politic, românii se întreabă cum vor depăși scumpirile ce se anunta in aceasta iarnă.

Jurnalistul Sebastian Zachmann îl supune pe politcianul Dacian Cioloș și unui test al sincerității.  Cine va câștiga războiul puterii? Și cine va lua drumul lung al opoziției? Aflăm răspunsul de la Dacian Cioloș, candidat la șefia USR PLUS, într-un nou episod Insider politic: Urzeala sforilor.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00. Ne puteți urmări pe www.primatv.ro, pe pagina de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/insiderpolitic sau cea de Instagram, https://www.instagram.com/insiderpolitic/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.