Este vorba despre deputatul PSD Simona Bucura Oprescu. Aceasta a anunțat într-o postare pe pagina personală de facebook că a fost confirmată pozitiv cu COVID-19.

Dragii mei,Mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de #Covid19.Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la #Mioveni unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți.Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur!Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință!

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu deputata Simona Bucura Oprescu şi președintele Consiliului Județean Bitrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, membri PSD, ambii diagnosticaţi cu COVID-19.

Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au mai testat pentru coronavirus la sfârșitul lunii septembrie, după ce s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, ulterior confirmați cu COVID-19.

Toți cei care au luat contact cu femeia vor trebui să intre în carantină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.