Incepand din luna august a acestui an, Lucian Ene ocupa pozitia de Director de Vanzari Tablotieri si Contractori Schneider Electric Romania si Republica Moldova. Numirea lui Lucian este o promovare interna, de pe pozitia sa anterioara de Regional Project Design Leader, pozitie pe care a ocupat-o timp de patru ani.

 

Doctor in domeniul „Inginerie Electrica” al Facultatii de Inginerie Electrica – Magna Cum Laude, Lucian si-a inceput cariera in cadrul companiei in anul 2014, pe pozitia de Primary Generalist Support, oferind tablotierilor si partenerilor suport tehnic si comercial in legatura cu produsele de joasa tensiune ale Schneider Electric.

 

„Promovarea lui Lucian pe aceasta noua pozitie evidentiaza si mai clar accentul pe care il punem pe capacitatea de a raspunde eficient nevoilor concrete si diverse ale partenerilor”, a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova. „Expertiza sa academica extinsa, alaturi de istoricul in companie si implicarea in numeroasele proiecte cu partenerii si proiectantii de instalatii electrice, cu siguranta il vor ajuta pe Lucian sa aduca o contributie pozitiva in cadrul companiei si sa-i extinda prezenta pe pietele din Romania si Republica Moldova.”

 

Lucian a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic in organizatie si din pozitia precedenta, fiind reprezentantul companiei in relatia cu birourile de proiectare de pe teritoriul Romaniei. Totodata, aceasta pozitie a presupus dezvoltarea si acumularea de informatii tehnice, un proces continuu, interactionand cu marii proiectanti de instalatii electrice din tara.

 

„De-a lungul anilor, am avut numeroase proiecte in care m-am implicat si am pus accentul pe nevoile partenerilor si valorificarea oportunitatilor de colaborare cu acestia”, a spus Lucian. „Noua pozitie ma onoreaza si imi permite sa valorific toata experienta dobandita de-a lungul timpului, de aceasta data conducand o echipa matura de specialisti in domeniul energetic si deosebit de implicata in diferite segmente de piata, prin intermediul partenerilor si al programelor de parteneriat. Imi doresc sa dezvolt relatiile de colaborare cu actualii parteneri, dar ma voi concentra si pe identificarea unor noi posibile oportunitati de business.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.