De la Prima TV afli totul despre lume. Insider politic, emisiunea care te poartă prin labirintul declarațiilor politice, explică și te ajută să înțelegi mai bine consecințele deciziilor din spatele ușilor închise, revine în această toamnă la Prima TV. Începând din 12 septembrie, în fIecare duminică,  de la 11.00, Sebastian Zachmann a pregătit întrebări incomode pentru jucătorii politici ai momentului. Miniștri sau parlamentari, invitații de la Insider politic vor trece sau vor pica testul răspunsurilor sincere la întrebările lui Zachmann.

În avanpremiera noului sezon, Insider politic difuzează o ediție specială sâmbătă, 11 septembrie, de la ora 14.00. La 20 de ani de la atentatele teroriste din America, Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România, povestește cum a trăit ziua de 11 Septembrie 2001, în New York, aproape de locul tragediei.  Cum a schimbat lumea ziua de 11 Septembrie? Riscă SUA noi atacuri teroriste după retragerea din Afganistan, unde talibanii au preluat puterea? Cât de sigură e România de intervenția militară a SUA în cazul unei agresiuni externe? Și când vom putea călători fără vize în America?  La aceste întrebări răspunde Adrian Zuckerman, diplomatul American născut în România, dar plecat la vârsta de 9 ani în SUA. Fragmente din interviu pot fi vizionate și în cadrul Focus18 din 11 septembrie.

Duminică, 12 septembrie, de la ora 11.00, Sebastian Zachmann pune în fața reflectoarelor haosul din România. “România a intrat din nou în starea de haos politic. Moartea coaliției de guvernare a născut noi alianțe ce păreau imposibile: USR PLUS a apelat la rezerva de AUR din Parlament, în timp ce PNL a mizat pe ajutorul foștilor tovarăși din PSD.  Începem noul sezon în forță, cu o scenă politică dezbinată și o Românie care tremură la gândul facturilor de gaze și energie electricp de la iarnă”, spune Sebastian Zachmann.  Invitatul primei ediții din această toamna a Insider politic este sociologul și scriitorul Sebastian Lăzăroiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.