Fotbalul este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi pe plan local, iar Campionatul European a setat agenda cumpărăturilor pentru multe dintre serile din această vară. Fiind și un prilej pentru a petrece timp cu prietenii și familia, mulți dintre cei care nu au reușit să meargă pe stadion au urmărit meciurile de acasă, iar berea, snackurile și tricourile echipei naționale au fost la mare căutare. Cea mai mare comandă înregistrată pe Freshful by eMAG în primele două săptămâni de campionat a fost de 2.400 de lei, iar cele mai complexe au conținut peste 100 de produse, semn că oamenii s-au pregătit cu o gamă variată de gustări pentru meciuri.

 

„Competițiile sportive sunt un pretext foarte bun pentru a ne petrece timpul alături de prieteni, iar mulți oameni se reunesc acasă. Chiar și în structura coșului de cumpărături s-au văzut momentele festive, iar oamenii au mizat pe Freshful pentru a se asigura că au acasă gustările și băuturile preferate. Berea a fost la mare căutare, generând 77% din comenzile de băuturi alcoolice de pe Freshful în primele două săptămâni ale campionatului și, datorită livrării în condiții controlate de temperatură, a ajuns la consumatori direct rece,” a declarat Arnaud Dussaix, Consultant Strategy & Commercial Freshful by eMAG.

 

Secțiune specială pentru Campionatul European de Fotbal 2024

 

Freshful a creat o secțiune dedicată competițiilor din fotbal în care microbiștii pot găsi tot ce au nevoie pentru a intra în spiritul meciurilor. Clienții au apreciat prețurile foarte bune și gama variată de produse, astfel că s-au pregătit pentru meciurile în care a jucat echipa României și au comandat aproximativ 600 de steaguri, tricouri galbene și șepci. În plus, oferta a fost adaptată și în funcție de echipele cu care a concurat naționala României, iar înainte de meciul cu Belgia, oferta a cuprins atât ciocolată belgiană, cât și wafe sau bere belgiană, alături de produsele românești.

 

Berea și snackurile au fost nelipsite din kitul de meci

 

În primele două săptămâni de la debutul campionatului, Freshful a livrat direct la ușile suporterilor peste 30.000 de litri de bere rece, în creștere cu 25% față de perioada de dinaintea campionatului. Cel mai căutat sortiment de bere a fost berea blondă, care a reprezentat 90% din cantitatea totală de bere comandată. Cei mai mulți clienți preferă ambalajul de sticlă, ales pentru 66% din totalul volumului de bere comandat, urmat de doze cu 29%.

 

Categoria de snackuri a înregistrat, de asemenea, o creștere a comenzilor de peste 30% față de perioada de dinaintea campionatului. Alături de bere, cele mai comandate snackuri de ronțăit au fost chipsurile de cartofi și semințele albe.

 

Comenzile de bere sunt la egalitate cu cele de înghețată

 

Kitul suporterului a inclus, pe lângă bere și snackuri, și înghețată. Astfel, comenzile de înghețată aproape le-au egalat pe cele de bere din punct de vedere al cantității și al bugetului alocat. Cele mai comandate sortimente sunt vafele, urmate de înghețata pe băț pe bază de apă și înghețată la cornet, valoric însă, clienții aleg varianta pe care o pot împărți cu cei dragi și comandă multipack-urile de cornete și pe băț.

 

Livrate cu ajutorul mașinilor frigorifice Freshful, dotate cu trei compartimente speciale cu diferite zone de temperatură, produsele congelate, înghețata, gheața și băuturile răcoritoare ajung la destinație în cea mai bună stare, reci și gata de consum.

 

Burgerul și pizza: printre cele mai căutate alimente în perioada campionatului

 

Cea mai accesată și cumpărată rețetă din secțiunea Freshful „Gustări de savurat la Campionat” a fost cea de „Burger de pui crispy”. Pentru cei care au preferat mâncarea gata preparată, Freshful a oferit o gamă variată de produse congelate. Astfel, peste 1.000 de bucăți de pizza congelată au fost comandate de la începutul campionatului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.