Compania românească five elements digital, una dintre cele mai importante agenții de marketing digital enterprise, a fost nominalizată pentru al cincilea an consecutiv la European Search Awards 2024, la categoria Best Small SEO Agency.

five elements digital este singura companie din România prezentă constant în topurile europene și mondiale ale competițiilor din industrie, la categoria Best Small SEO Agency. Pe lângă cea de-a cincea nominalizare la European Search Awards 2024, compania este prezentă de trei ani consecutiv și pe lista finaliștilor Global Search Awards, la aceeași categorie, unde are șansa să intre în competiție și anul acesta consolidându-și astfel poziția de lider în domeniul său de activitate.

„Nominalizarea five elements digital pe lista scurtă pentru European Search Awards 2024 reprezintă o validare a eforturilor noastre, dar și o confirmare că ne aflăm pe direcția potrivită. Ne bucurăm că putem contribui la consolidarea industriei și punem România pe harta europeană a marketingului digital. Rămânem dedicați să dezvoltăm servicii inovatoare, care să ofere rezultate concrete clienților noștri”, a declarat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

European Search Awards este un eveniment de marcă în industria marketingului online, care recunoaște și premiază excelența în domeniul marketingului digitale, al optimizării pentru motoarele de căutare în Europa și al performanței online. Nominalizarea pe lista scurtă este o distincție majoră și o recunoaștere a expertizei în domeniul SEO. Anual, competiția atrage câteva sute de participanți și include cele mai performante agenții.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe  23 mai, la Praga.

five elements digital a crescut organic de la an la an, pe fondul cererii tot mai mari pentru servicii de marketing digital, în special SEO și PPC. Anul trecut, compania și-a majorat cifra de afaceri din servicii, cu aproximativ 50%. Doar în primele luni ale anului, five elements digital a cunoscut o creștere și portofoliului de clienți cu circa 30%. Cele  mai active companii rămân cele din retail, publishing, B2B, medical și lifestyle.

 

Despre five elements digital

Fondată în 2009, five elements digital este una dintre principalele agenții de marketing digital enterprise, cu un portofoliu solid de clienți și campanii corporate, dar și IMM-uri, printre care brandui ca PROTV, Vodafone, Imobiliare.ro, Ariel, Lenor, Fairy, Bestjobs, Clinicile Dr. Leahu, acum parte din Regina Maria, și alții. În total, compania are peste 40 clienți din domeniile FMCG, publishing, ecommerce, medical, lifestyle, real-estate, cu rată de fidelizare de peste 90%. five elements digital înregistrează lunar, pentru clienți, peste 75 milioane vizite din SEO, crescând prezența organică în Google a companiilor. În 2023, five elements digital a fost nominalizată a 4-lea ani la rand Best (Small) SEO Agency la European Search Awards 2023 si al 3-lea ani la rand Global Search Awards.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.