Cu o experiență de 11 ani pe piața din România, Elegance Decor, liderul pieței de profile decorative și de fațadă, anunță mutarea într-un sediu nou, mai mare și mai atractiv, care coincide cu planurile companiei de extindere și dezvoltare.

 

Investiția de 100.000 de euro în cei 420 mp pentru amenajarea birourilor, sălilor de ședințe, zonelor de socializare și prezentare a produselor corespunde cerințelor actuale și viitoare de business.

 

Mutarea într-un spațiu reprezentativ, precum cel oferit de Skanska, este un pas important pentru Elegance Decor în scalarea afacerii, venit din dorința companiei de a oferi produse și servicii la cele mai înalte standarde. În prezent, în birourile clădirii Equilibrium lucrează 16 angajaţi, din departamentele de vânzări, marketing, achiziții, logistică, secretariat si contabilitate, dar compania vizează recrutarea a încă 10 colegi recrutați pentru ocuparea pozițiilor din echipa de vânzări, sediul de aici devenind o parte importantă a strategiei de expansiune.

 

Este un spațiu generos care corespunde cel mai bine nevoilor noastre din prezent. Mutarea într-un spațiu reprezentativ este primul pas în atingerea obiectivelor de creștere pe care ni le-am propus pentru următorii ani. Transformarea companiei noastre în prima alegere a clienților pe piața home & deco este direcția spre care ne îndreptăm, iar noua locație completează în mod firesc drumul nostru” a declarat Viorel Piperea, Managing Partner  Elegance Decor.

 

În cei 11 ani de existență, Elegance Decor a avut o creștere organică, timp în care business-ul a evoluat permanent, fapt ce a dus în prezent la accesarea unui sediu mult mai mare. În continuare, se va păstra showroom-ul din Strada Lânăriei, din București, dar birourile și o mare parte din echipă se va muta în noul sediu, din clădirea Equilibrium.

 

Așadar, anul acesta, am luat decizia de a face noul pas și a ne muta într-un sediu mult mai mare și mai ofertant. Suntem deplini recunoscători pentru sediul din Strada Lânăriei, pentru toate momentele frumoase petrecute acolo și privim cu bucurie, entuziasm și încredere către noi orizonturi.” a mai menționat Ana Gagiu, Managing Partner  Elegance Decor.

 

Elegance Decor pune la dispoziția clienților săi o gamă extinsă  de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă și alte tipuri de elemente decorative pentru amenajări interioare premium, ce vor da personalitate oricarei locuințe. De asemenea, pentru fațadele clădirilor, compania vine o gamă variată de stucatură precum ancadramente ferestre și uși, chei de boltă, glafuri, coloane decorative și frontoane.

 

Misiunea pentru care am pornit pe acest drum este aceea de a aduce clienților noștri un portofoliu de produse premium, de cea mai bună calitate. Domeniul amenajărilor interioare este unul în continuă transformare, de aceea noul nostru spațiu de lucru va transmite exact acest lucru. Pentru zona de birouri vom alege un design simplu, minimalist, vom folosi profile cu bandă led și vom face multe reinterpretări ale produselor noastre.

Vom folosi tapet si fototapet în zona de birouri și panouri decorative fonoabsorbante pentru a crea mici spații de recreere, dar și pentru a evidenția versatilitatea produselor Elegance Decor.”  a completat Ana Gagiu, co-fondator Elegance Decor.

 

Elegance Decor a avut o cifră de afaceri de 600.000 euro pentru primul semestru al acestui an, fiind aliniata cu direcțiile de dezvoltare ale firmei. Trendul se datorează în mare măsură calității produselor, retenției pe termen lung a clienților și colaboratorilor, dar și integrării de noi produse periodic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.