Startup-ul românesc Bob Concierge, rețeaua unică de dispozitive automatizate care asigură accesul la produse și servicii pentru complexele rezidențiale direct în lobby, a suplimentat oferta cu servicii speciale de curățătorie prin parteneriatul cu franciza spaniolă Mr. Jeff. Locatarii conectați la rețeaua Bob Concierge vor beneficia de serviciile de curățătorie, fără a fi nevoiți să părăsească scara de bloc sau să interacționeze cu un curier.

Astfel, în compartimentele speciale pentru curățătorie, clienții Bob Concierge pot lăsa hainele pe care le vor primi înapoi spălate și călcate în mai puțin de 72h.
Bob Concierge este un startup dezvoltat integral în România, care aduce în complexele rezidențiale și scările de bloc automatul BOB, un dispozitiv dotat cu un mini-shop cu alimente și băuturi selectate, lockere pentru preluarea coletelor de la curieri, o gamă de servicii casnice la care se adaugă magazinul online Uncle Bob.

Bob Concierge are implementată tehnologia „Grab and Go” prin care utilizatorul înregistrat în aplicația mobilă poate deschide mini-shop-ul și lua orice produs își dorește. Acesta trebuie să se autentifice prin scanarea codului QR, urmând ca produsele să fie identificate de multitudinea de senzori, iar suma pentru costul acestora să fie retrasă automat din contul utilizatorului.
Proiectul Bob Concierge este primul în lume de acest gen, fiind bazat pe tehnologii de tip Internet of Things, folosind inteligență artificială pentru asigura un lanț integrat complet de business, de la logistică la comercializare.

Rețeaua Bob Concierge din complexurile rezidențiale bucureștene se apropie de 100 de aparate, urmând să ajungă până la finalul anului la 150 de aparate instalate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.